Библиотека ЛАВАНДА II

Дизайн и изработка в България

Мебелите Каза Арт проектираме в екип от художници и дизайнери и изработвме в нашата фабрика в китното село Орешак, до Троянски манастир.

Изработка от масивна дървесина

Дългия живот на мебелите ни гарантираме с качествената изработка от масивна дървесина. Използваме дъб, бял бор, липа или дъбови греди от стари къщи над 400 г. Натуралният допир на дървесината запазваме с био масло.Възможна е и изработката от мдф.

Ръчна изработка на мебелите

Пространствена консултация

Запознаваме се с Вашето пространство и предпочитания и Ви консултираме за подходящия модел и размер мебел.

Библиотека ЛАВАНДА II сътворяваме в нежни, преливащи тонове. Цветовата гама внася жадуваното спокойствие и романтика у дома.

Специално проектираният гръб, ламперия, е прекрасен фон за изява на Вашите красиви аксесоари и книги. Класическият дизайн разчупваме с централен квадрат – акцент.

Автентичният допир до масивната дървесина, екзотичните ратанови таблета и пастелните цветове правят библиотека ЛАВАНДА мебел с подчертана идентичност и арт дизайн. Елегантните дръжки са последният детайл с голяма тежест в дизайна.

Механизмите от най-висок клас и висококачествените материали гарантират дългия живот на библиотеката. 

Възможно е да сътворим библиотеката с различна конфигурация на модулите, спрямо Вашето пространство и желания.

За завършена визия предлагаме пасващо легло, нощни шкафчета, гардероб и бюро от едноименната тема.

Желаете индивидуализиране на тази мебел? Изпратете ни запитване.

Изберете Вашия мебелен уникат

Размер Цена Добави в кошницата
100/32/226 1135,00 лв. с ДДС
add_circle купи

ВСЯКА МЕБЕЛ Е УНИКАТ

Мебелите на снимките са с илюстративен характер. Вашите мебели могат да имат отклонения спрямо снимката. Защо е така?

Ръчна изработка на финишите

Всяка мебел КАЗА АРТ се изработва ръчно. Всяка ръка нанася бои и байцове, състарява, прожулва по различен начин. Затова може да има отклонения във степента на състаряването, в тъмно-светло нюансите. Боите нанасяме с четки с груб косъм за по-автентично звучене. Всяка ръка нанася с различна равномерност боите.      

Всяко дърво е с различен нюанс

Поради естеството на масивната дървесина е възможно отклонение в цвета на финиша. Всяко дърво, от което изработваме мебелите е различно - пръстените и жилките са индивидуални със собствени цветове. Затова мебелите имат различна шарка и тоналност на дървесината.

ИЗРАБОТКА НА МОСТРА Можем да изработим мостра на цвета върху съответния материал. За мострата се заплаща 20 лв., които се приспадат при поръчка на мебелите.

ИНДИВИДУАЛНА ИЗРАБОТКА При корекции на базовите модели се заплаща авторска такса от 50 лв. до 150 лв., в зависимост от сложността на корекцията. Авторската такса СЕ ПРИСПАДА при поръчка

КАЗА АРТ
11-Библиотека ЛАВАНДА II

Свързани продукти

close Количка
close Количка

New Account Register

Вече имате акаунт?
Вход Или Забравена парола