Етажерка за вина ЛЕГЕНДА

Дизайн и изработка в България

Мебелите Каза Арт проектираме в екип от художници и дизайнери и изработвме в нашата фабрика в китното село Орешак, до Троянски манастир.

Изработка от масивна дървесина

Дългия живот на мебелите ни гарантираме с качествената изработка от масивна дървесина. Използваме дъб, бял бор, липа или дъбови греди от стари къщи над 400 г. Натуралният допир на дървесината запазваме с био масло.Възможна е и изработката от мдф.

Ръчна изработка на мебелите

Пространствена консултация

Запознаваме се с Вашето пространство и предпочитания и Ви консултираме за подходящия модел и размер мебел.

Етежерка за вино ЛЕГЕНДА създаваме от масивна дървесина в Орешак, Троянския балкан. Моделираме я от стари, вековни греди, за да служи като пиедестал за Вашата отбрана винена селекция. Вековните дъбови греди, от които е изработена, ще внесат в дома Ви онази величествена атмосфера, която само масивната дървесина притежава!

Желаете индивидуализиране на тази мебел? Изпратете ни запитване.

Изберете Вашия мебелен уникат

Размер Цена Добави в кошницата
100/50/220 468,00 лв. с ДДС
add_circle купи

Материали : стари греди

Размери: 100/50/220 см

ВСЯКА МЕБЕЛ Е УНИКАТ

Мебелите на снимките са с илюстративен характер. Вашите мебели могат да имат отклонения спрямо снимката. Защо е така?

Ръчна изработка на финишите

Всяка мебел КАЗА АРТ се изработва ръчно. Всяка ръка нанася бои и байцове, състарява, прожулва по различен начин. Затова може да има отклонения във степента на състаряването, в тъмно-светло нюансите. Боите нанасяме с четки с груб косъм за по-автентично звучене. Всяка ръка нанася с различна равномерност боите.      

Всяко дърво е с различен нюанс

Поради естеството на масивната дървесина е възможно отклонение в цвета на финиша. Всяко дърво, от което изработваме мебелите е различно - пръстените и жилките са индивидуални със собствени цветове. Затова мебелите имат различна шарка и тоналност на дървесината.

ИЗРАБОТКА НА МОСТРА Можем да изработим мостра на цвета върху съответния материал. За мострата се заплаща 20 лв., които се приспадат при поръчка на мебелите.

ИНДИВИДУАЛНА ИЗРАБОТКА При корекции на базовите модели се заплаща авторска такса от 50 лв. до 150 лв., в зависимост от сложността на корекцията. Авторската такса СЕ ПРИСПАДА при поръчка.

КАЗА АРТ
03-Етажерка за вина ЛЕГЕНДА

Техническо описание

Материал
стари вековни дъбови греди или състарена дървесина
Видове
Етажерка за вина

Свързани продукти

Маса ЛЕГЕНДА

1336,00 лв.
Дъбова трапезна маса ЛЕГЕНДА сътворяваме от дървени греди с кривини.  Вековното дърво връщаме към живота със специална обработка и напълно...

Секция ЛЕГЕНДА

8470,00 лв.
Секцията за дневна ЛЕГЕНДА изработваме ръчно от стари греди в тъмен байц. Множеството чекмеджета, шкафове с вратички, мястото за ТВ и отворените...
close Количка
close Количка

New Account Register

Вече имате акаунт?
Вход Или Забравена парола