Витрина BELLA CASA

Дизайн и изработка в България

Мебелите Каза Арт проектираме в екип от художници и дизайнери и изработвме в нашата фабрика в китното село Орешак, до Троянски манастир.

Изработка от масивна дървесина

Дългия живот на мебелите ни гарантираме с качествената изработка от масивна дървесина. Използваме дъб, бял бор, липа или дъбови греди от стари къщи над 400 г. Натуралният допир на дървесината запазваме с био масло.Възможна е и изработката от мдф.

Ръчна изработка на мебелите

Пространствена консултация

Запознаваме се с Вашето пространство и предпочитания и Ви консултираме за подходящия модел и размер мебел.

Витрина BELLA CASA е висока витрина тип колона в ретро стил, която изработваме от масивна дървесина – липа и бял бор със състарени ефекти. Присъствието на дърво в светли пастелни цветове по рамките на вратичките и чекмеджетата, профилирания състарен корниз и надлепки, създават усещането за нежна селска идилия. Витрината в горната част и чекмеджетата в долната дават възможност да съберете всичките си вещи. Малките керамични, цветни дръжки придават акцент на шкафа. Романтичният и сантиментален дизайн на витрината ни пренася в приказните спомени на миналото.

Желаете индивидуализиране на тази мебел? Изпратете ни запитване.

Изберете Вашия мебелен уникат

Размер Материал Цена Добави в кошницата
60/50/220 бял бор, липа 1482,00 лв. с ДДС
add_circle купи

Материали : липа, бял бор, мдф, стъкло

Размери: 60/50/220 см

ВСЯКА МЕБЕЛ Е УНИКАТ

Мебелите на снимките са с илюстративен характер. Вашите мебели могат да имат отклонения спрямо снимката. Защо е така?

Ръчна изработка на финишите

Всяка мебел КАЗА АРТ се изработва ръчно. Всяка ръка нанася бои и байцове, състарява, прожулва по различен начин. Затова може да има отклонения във степента на състаряването, в тъмно-светло нюансите. Боите нанасяме с четки с груб косъм за по-автентично звучене. Всяка ръка нанася с различна равномерност боите.      

Всяко дърво е с различен нюанс

Поради естеството на масивната дървесина е възможно отклонение в цвета на финиша. Всяко дърво, от което изработваме мебелите е различно - пръстените и жилките са индивидуални със собствени цветове. Затова мебелите имат различна шарка и тоналност на дървесината.

ИЗРАБОТКА НА МОСТРА Можем да изработим мостра на цвета върху съответния материал. За мострата се заплаща 20 лв., които се приспадат при поръчка на мебелите.

ИНДИВИДУАЛНА ИЗРАБОТКА При корекции на базовите модели се заплаща авторска такса от 50 лв. до 150 лв., в зависимост от сложността на корекцията. Авторската такса СЕ ПРИСПАДА при поръчка.

КАЗА АРТ
03-Витрина BELLA CASA

Техническо описание

Материал
структуриран бял бор, липа, текстил
Видове
ВИТРИНИ

Свързани продукти

Легло BELLA CASA

1249,00 лв.
Л еглото BELLA CASA в прованс стил изработваме в светли тонове от висококачествени материали. Стругованите крачета, профилираните табли,...
close Количка
close Количка

New Account Register

Вече имате акаунт?
Вход Или Забравена парола