Винен шкаф ЛЕГЕНДА I

Дизайн и изработка в България

Мебелите Каза Арт проектираме в екип от художници и дизайнери и изработвме в нашата фабрика в китното село Орешак, до Троянски манастир.

Изработка от масивна дървесина

Дългия живот на мебелите ни гарантираме с качествената изработка от масивна дървесина. Използваме дъб, бял бор, липа или дъбови греди от стари къщи над 400 г. Натуралният допир на дървесината запазваме с био масло.Възможна е и изработката от мдф.

Ръчна изработка на мебелите

Пространствена консултация

Запознаваме се с Вашето пространство и предпочитания и Ви консултираме за подходящия модел и размер мебел.

Винен шкаф ЛЕГЕНДА изработваме от масивна дървесина - дъб, на кoято вдъхваме нов живот и функционалност. Залагаме на стари дъбови греди, решетки по вратите, дръжки от ковано желязо и много място за винени бутилки. Бюфетът идеално пасва във всекидневна, хол дори и механа. Виненият шкаф ЛЕГЕНДА ни прехвърля в магнетичната атмосфера на отминали времена и превръща разговорите на чаша вино с любими хора в увлекателно преживяване с емоционална дълбочина и стойност!

Желаете индивидуализиране на тази мебел? Изпратете ни запитване.

Изберете Вашия мебелен уникат

Размер Цена Добави в кошницата
100/50/180 3680,00 лв. с ДДС
add_circle купи

РАЗМЕРИ - 100/50/180см, размерите могат да варират в зависимост от спецификата на гредите +/- 3см

ВСЯКА МЕБЕЛ Е УНИКАТ

Мебелите на снимките са с илюстративен характер. Вашите мебели могат да имат отклонения спрямо снимката. Защо е така?

Ръчна изработка на финишите

Всяка мебел КАЗА АРТ се изработва ръчно. Всяка ръка нанася бои и байцове, състарява, прожулва по различен начин. Затова може да има отклонения във степента на състаряването, в тъмно-светло нюансите. Боите нанасяме с четки с груб косъм за по-автентично звучене. Всяка ръка нанася с различна равномерност боите.      

Всяко дърво е с различен нюанс

Поради естеството на масивната дървесина е възможно отклонение в цвета на финиша. Всяко дърво, от което изработваме мебелите е различно - пръстените и жилките са индивидуални със собствени цветове. Затова мебелите имат различна шарка и тоналност на дървесината.

ИЗРАБОТКА НА МОСТРА Можем да изработим мостра на цвета върху съответния материал. За мострата се заплаща 20 лв., които се приспадат при поръчка на мебелите.

ИНДИВИДУАЛНА ИЗРАБОТКА При корекции на базовите модели се заплаща авторска такса от 50 лв. до 150 лв., в зависимост от сложността на корекцията. Авторската такса СЕ ПРИСПАДА при поръчка.

КАЗА АРТ
03-Винен шкаф ЛЕГЕНДА I

Техническо описание

Материал
стари вековни дъбови греди или състарена дървесина
Видове
Винен шкаф

Свързани продукти

close Количка
close Количка

New Account Register

Вече имате акаунт?
Вход Или Забравена парола