Ретро кухненски бюфет АРТЕМИДА

Дизайн и изработка в България

Мебелите Каза Арт проектираме в екип от художници и дизайнери и изработвме в нашата фабрика в китното село Орешак, до Троянски манастир.

Изработка от масивна дървесина

Дългия живот на мебелите ни гарантираме с качествената изработка от масивна дървесина. Използваме дъб, бял бор, липа или дъбови греди от стари къщи над 400 г. Натуралният допир на дървесината запазваме с био масло.Възможна е и изработката от мдф.

Ръчна изработка на мебелите

Пространствена консултация

Запознаваме се с Вашето пространство и предпочитания и Ви консултираме за подходящия модел и размер мебел.

Ретро кухненски бюфет АРТЕМИДА е функционална мебел за Вашата кухня или преход между кухнята и дневната. Романтичния стил подчертаваме с профилирания корниз и плот, витрините, кошниците и металните дръжки. Зад витрините можете да изложите Вашите красиви чаши, в чекмеджетата - прибори, на рафтовете зад вратичките - посуда, а в подвижните кошнички - покривки и обемни вещи. Бюфет АРТЕМИДА ни връща в детството до стария бюфет на баба с всичките спомени и тайни, скрити в него. Приказно носталгичен и невероятно богат на форми, той е истинско бижу у дома.

Желаете индивидуализиране на тази мебел? Изпратете ни запитване.

Изберете Вашия мебелен уникат

Размер Механизъм Цена Добави в кошницата
150/50/205 Механизъм BLUM с плавно прибиране, частично изтегляне 2262,00 лв. с ДДС
add_circle купи
150/50/205 Механизъм BLUM с плавно прибиране, пълно изтегляне 2334,00 лв. с ДДС
add_circle купи
150/50/205 - 2180,00 лв. с ДДС
add_circle купи

Материали : липа, мдф, стъкло

Размери: 140/50/205 см

ВСЯКА МЕБЕЛ Е УНИКАТ

Мебелите на снимките са с илюстративен характер. Вашите мебели могат да имат отклонения спрямо снимката. Защо е така?

Ръчна изработка на финишите

Всяка мебел КАЗА АРТ се изработва ръчно. Всяка ръка нанася бои и байцове, състарява, прожулва по различен начин. Затова може да има отклонения във степента на състаряването, в тъмно-светло нюансите. Боите нанасяме с четки с груб косъм за по-автентично звучене. Всяка ръка нанася с различна равномерност боите.      

Всяко дърво е с различен нюанс

Поради естеството на масивната дървесина е възможно отклонение в цвета на финиша. Всяко дърво, от което изработваме мебелите е различно - пръстените и жилките са индивидуални със собствени цветове. Затова мебелите имат различна шарка и тоналност на дървесината.

ИЗРАБОТКА НА МОСТРА Можем да изработим мостра на цвета върху съответния материал. За мострата се заплаща 20 лв., които се приспадат при поръчка на мебелите.

ИНДИВИДУАЛНА ИЗРАБОТКА При корекции на базовите модели се заплаща авторска такса от 50 лв. до 150 лв., в зависимост от сложността на корекцията. Авторската такса СЕ ПРИСПАДА при поръчка

КАЗА АРТ
03-Ретро кухненски бюфет АРТЕМИДА

Техническо описание

Материал
липа, текстил
Видове
БЮФЕТИ

Свързани продукти

close Количка
close Количка

New Account Register

Вече имате акаунт?
Вход Или Забравена парола