Бюфет с осветление КОРСИКА

Дизайн и изработка в България

Мебелите Каза Арт проектираме в екип от художници и дизайнери и изработвме в нашата фабрика в китното село Орешак, до Троянски манастир.

Изработка от масивна дървесина

Дългия живот на мебелите ни гарантираме с качествената изработка от масивна дървесина. Използваме дъб, бял бор, липа или дъбови греди от стари къщи над 400 г. Натуралният допир на дървесината запазваме с био масло.Възможна е и изработката от мдф.

Ръчна изработка на мебелите

Пространствена консултация

Запознаваме се с Вашето пространство и предпочитания и Ви консултираме за подходящия модел и размер мебел.

Бюфет с LED осветление КОРСИКА е изработен от масивна дървесина в светли тонове. Изработен е с внимание към детайла и вещите, които ще помещавате в него. Разноцветни керамични дръжки красят вратичките от дърво и стъкло, а зад тях, във вътрешната част на бюфет КОРСИКА, се крие осветление, което придава особена важност на всяка вещ. Конструкцията на бюфета е стабилна и здрава, готова да ви радва във времето. Бюфет КОРСИКА от масивна дървесина е страхотен елемент за любителите на красотата, изящността и функционалността.

Желаете индивидуализиране на тази мебел? Изпратете ни запитване.

Изберете Вашия мебелен уникат

Размер Механизъм Цена Добави в кошницата
95/40/140 Ролков механизъм 1374,00 лв. с ДДС
add_circle купи
95/40/140 Механизъм BLUM с плавно прибиране, частично изтегляне 1791,00 лв. с ДДС
add_circle купи
95/40/140 Механизъм BLUM с плавно прибиране, пълно изтегляне 1843,00 лв. с ДДС
add_circle купи

ВСЯКА МЕБЕЛ Е УНИКАТ

Мебелите на снимките са с илюстративен характер. Вашите мебели могат да имат отклонения спрямо снимката. Защо е така?

Ръчна изработка на финишите

Всяка мебел КАЗА АРТ се изработва ръчно. Всяка ръка нанася бои и байцове, състарява, прожулва по различен начин. Затова може да има отклонения във степента на състаряването, в тъмно-светло нюансите. Боите нанасяме с четки с груб косъм за по-автентично звучене. Всяка ръка нанася с различна равномерност боите.      

Всяко дърво е с различен нюанс

Поради естеството на масивната дървесина е възможно отклонение в цвета на финиша. Всяко дърво, от което изработваме мебелите е различно - пръстените и жилките са индивидуални със собствени цветове. Затова мебелите имат различна шарка и тоналност на дървесината.

ИЗРАБОТКА НА МОСТРА Можем да изработим мостра на цвета върху съответния материал. За мострата се заплаща 20 лв., които се приспадат при поръчка на мебелите.

ИНДИВИДУАЛНА ИЗРАБОТКА При корекции на базовите модели се заплаща авторска такса от 50 лв. до 150 лв., в зависимост от сложността на корекцията. Авторската такса СЕ ПРИСПАДА при поръчка

КАЗА АРТ
03-Бюфет с осветление КОРСИКА

Свързани продукти

close Количка
close Количка

New Account Register

Вече имате акаунт?
Вход Или Забравена парола