Легло Биолукс

Новите мебели за спалня Биолукс изразяват връзката с природата. Леглото с чекмеджета, двете нощни шкафчета, гардеробите и тоалетката-скрин изработихме от естествен дъб.
Легло Био Лукс
Материал: дъб, бял бор с изваден фладер
Размер: 180/200
Описание

Легло Био Лукс 

Новите мебели за спалня Биолукс изразяват връзката с природата. Леглото с чекмеджета, двете нощни шкафчета, гардеробите и тоалетката-скрин изработихме от естествен дъб. 
Био-мебелите уникати  представляват всичко, с което се дефинира интериорната марка КАЗА АРТ - индивидуален дизайн, постигнат с креативни и функционални решения, майсторски изработени от ценна дървесина. Изпълнената с живот структура на дървото придава на мебелите характер и комфорт. 
Праволинейният минималистичен дизайн на мебелите Биолукс омекотяваме с топлотата на рустикалната дъбова дървесина. След много експерименти се спряхме на три различни нюанса в земни тонове. Повърхностите са естествени и омаслени с биомасло. Поддръжката е лесна, освежава се с биомасло, което ние изпращаме с доставката.

В предната табла на леглото интегрирахме четири чекмеджета. Механизми с плавно затваряне гарантират комфортно отваряне на врати и чекмеджета.

Нощните шкафчета с две чекмеджета са удобни и практични и осигуряват достатъчно място за съхранение на козметика, списания и най-различни интимни принадлежности.   
Всички мебели на Каза Арт Интериор можете да разгледате в едноименния шоурум на Каза Арт Интериор, артхотел Каза Арт – www.arthotel.bg. в Орешак, до Троянския манастир. Поради големия интерес към мебелите от Каза Арт е желателно да направите предварителна уговорка. Лице за контакт: Интериорен консултант Биляна Милушева - Дизайн и Продажби. Тел.: 0879 926 758 . Понеделник - Неделя /10.00 - 20.00 часа/ Имейл: interior@casaart.bg.


 

 

 

 

Био-мебелите уникати  представляват всичко, с което се дефинира интериорната марка КАЗА АРТ - индивидуален дизайн, постигнат с креативни и функционални решения, майсторски изработени от ценна дървесина. Изпълнената с живот структура на дървото придава на мебелите характер и комфорт. 

© 2017 Casa Art. All Rights Reserved.