Насладата от работата ни в Каза Арт е удовлетворението на нашите клиенти! Запознанството ми с Шина презареди душата и сърцето ми с надежда, вяра и любов към света.

Една прекрасна душа, събрала в малката си уютна къщичка толкова топлина, човечност и настроение!

Грижовната домакиня бе отделила специално внимание към най-малкия детайл на подредбата на масата.

С дарове от своята градина Шина приготви с много любов най-вкусния телешки гювеч, който съм опитвала!

Античната кухня Белла Каза пленява със своя горен ред. Замислен като витрина на бюфет, този елемент разчупва стандартите и приобщава кухнята към цялостната носталгична композиция на трапезарията.

Финиша на вратичките е обаятелен с ефектите от патина върху извадения фладер на дървесината. Нюансът е по специална запазена рецепта и технолгия на Каза Арт. Именно този фиеричен синьо-сивкав нюанс олекотява бароковия класицизъм на таблените вратички. Рамки в бяло състарено с прожулвания маркират контраст към фладера на дървесината и допринасят за една допълнителна елегантна лекота.

Тюркоазеният стол с неговите изящни златни патинирани ефекти е дело на Шина, в която се крие един невероятен творец! Приказно-романтичен, реставрираният стол от детството на Шина е уникален сантиментален акцент в приказната трапезария.

Дизайнът на гърба на стола кореспондира със стругованите елементи от горния кухненски ред.

От носталгичната кухня преминаваме към дневната-пълна с реликви от миналото!

Старинни кристали са грижовно подредени във витрината Бела Каза.

Шкаф Дионис, изпълнен във финишите на Каза Арт с ефекти на бяла четка върху омаслените повърхности на вратичките с изваден фладер.

Фотография на бабата и дядото на Шина, аранжирана с прекрасна керамична чиния, дело на талантливата внучка Шина.

Домакинята се чувства прекрасно в своя нов дом с мебели създадени специално за нея! 

"Мебели, носещи атмосферата на едни отмитали времена, създаващи усещане за нежност, романтизъм, топлота, стил и шикозност, които остават непреходни и вечни !

Създават чувство на спокойствие, виталност, носят индивидуалност задоволяваща претенциите на всеки изискан вкус!" Шина Андонова

Търсите идеи за Вашето жилище? Ние сме насреща! Изпратете ни запитване.

close Количка
close Количка

New Account Register

Вече имате акаунт?
Вход Или Забравена парола