Интериорен и мебелен дизайн на обществени сгради и публични пространства

Екипът на Каза Арт Интериор обича да експериментира, както в жилищните интериори, така и в интериорите на обществени пространства. Независимо от това дали става въпрос за офис, магазин, заведение или хотел, подходът ни винаги е смел, креативен, нестандартен и цветен. Добре обмисленото и обосновано функционално решение обличаме във вълнуващ дизайн, натурални материали, уникални съчетания на цветове и финиши. Създаваме неповторима и отличителна визия, която презентира по най-ефектния начин дейността на нашите клиенти. За тенденциите в интериора и обзавеждането на обществени пространства се информираме от международни изложения за интериорен и мебелен дизайн. Черпим вдъхновение от всякакви примери за онази атмосфера, която привлича хората с уют, богатство на идеи и послания, лично отношение към детайла.

Можете да се обърнете към нас за проектиране на Вашия офис, магазин, заведение, хотел и др. на различни етапи от довършителните дейности, но най-добре е да се включим още от самото начало – преди прекарването на ВиК и ОВ инсталациите, ако обектът е нов.

При първа работна среща очакваме от Вас подробно задание, с което да изясним видовете зони, които искате да обособим. Описание на продуктите, дейностите и услугите, които ще представяте, оборудването и техниката, която ще използвате, специални и задължителни изисквания свързани с пожарна безопасност и експлоатация на обекта.

При проектирането на интериор и мебели за даден вид обществено пространство винаги започваме с функционалното зониране. Определяме кътовете за работа, презентации на продукти, срещи, хранене, отдих. Формираме входното пространство и ходовите линии, които свързват отделните зони. Подчертаваме кътовете пространствено, като подбираме подходящи настилки и облицовки, цветове в контекста на цялостната концепция за корпоративна идентичност.

Специално внимание отделяме на работното и декоративно осветление -важен инструмент за постигане на желаната атмосфера. Обзавеждането следва функцията, затова при проектирането на мебелите се съобразяваме с професионалната техника и оборудване, които трябва да се интегрират в интериора. Предвиждаме места за документация, продукти, различни обслужващи дейности и услуги. Съгласуваме проекта и със специалисти по Ел., В и К , ОВ, техническо и професионално оборудване и др. Следим за изпълнението на отделните етапи и като автори на проекта и съдействаме, ако възникне неочаквана ситуация.

Визуализираме проектите си под формата на скици на базата на 3D модели, колажи от снимки на наши модели мебели, детайли, обкови, дървесини и финиши, текстили.

Нашите реализирани проекти печелят сърцата на всички със силно впечатляващо присъствие, натурално излъчване, вълнуващи съчетания на цветове, топла приятелска атмосфера, богатство на материали и финиши, индивидуален неподражаем почерк!

close Количка
close Количка

New Account Register

Вече имате акаунт?
Вход Или Забравена парола