Състарено легло ОФЕЛИЯ кънтри

Дизайн и изработка в България

Мебелите Каза Арт проектираме в екип от художници и дизайнери и изработвме в нашата фабрика в китното село Орешак, до Троянски манастир.

Изработка от масивна дървесина

Дългия живот на мебелите ни гарантираме с качествената изработка от масивна дървесина. Използваме дъб, бял бор, липа или дъбови греди от стари къщи над 400 г. Натуралният допир на дървесината запазваме с био масло.Възможна е и изработката от мдф.

Ръчна изработка на мебелите

Пространствена консултация

Запознаваме се с Вашето пространство и предпочитания и Ви консултираме за подходящия модел и размер мебел.

Състарено легло ОФЕЛИЯ кънтри сътворяваме в класическо бяло, с добавени арт ефекти. Леглото в стилизиран класицизъм внася ретро нотка и сантименталност у дома на всички романтици. Ръчните операции на боядисване и състаряване внасят на леглото непринуден чар. Интегрираната букова решетка чудесно контрастира на нежното бяло. Изработено изцяло от масив, легло ОФЕЛИЯ кънтри ще краси дома Ви дълги години.

Можем да изработим леглото във всеки размер матрак, с повдигащ механизъм или чекмеджета.

Желаете индивидуализиране на тази мебел? Изпратете ни запитване.

Изберете Вашия мебелен уникат

Размер матрак Цена Добави в кошницата
120/190 939,00 лв. с ДДС
add_circle купи
140/190 996,00 лв. с ДДС
add_circle купи
160/200 1039,00 лв. с ДДС
add_circle купи
180/200 1279,00 лв. с ДДС
add_circle купи
200/200 1436,00 лв. с ДДС
add_circle купи

ВСЯКА МЕБЕЛ Е УНИКАТ

Мебелите на снимките са с илюстративен характер. Вашите мебели могат да имат отклонения спрямо снимката. Защо е така? 

Ръчна изработка на финишите

Всяка мебел КАЗА АРТ се изработва ръчно. Всяка ръка нанася бои и байцове, състарява, прожулва по различен начин. Затова може да има отклонения във степента на състаряването, в тъмно-светло нюансите. Боите нанасяме с четки с груб косъм за по-автентично звучене. Всяка ръка нанася с различна равномерност боите.      

Всяко дърво е с различен нюанс

Поради естеството на масивната дървесина е възможно отклонение в цвета на финиша. Всяко дърво, от което изработваме мебелите, е различно - пръстените и жилките са индивидуални със собствени цветове. Затова мебелите имат различна шарка и тоналност на дървесината.

ИЗРАБОТКА НА МОСТРА Можем да изработим мостра на цвета върху съответния материал. За мострата се заплаща 20 лв., които се приспадат при поръчка на мебелите.

ИНДИВИДУАЛНА ИЗРАБОТКА При корекции на базовите модели се заплаща авторска такса от 50 лв. до 150 лв., в зависимост от сложността на корекцията. Авторската такса СЕ ПРИСПАДА при поръчка.

КАЗА АРТ
07-Състарено легло ОФЕЛИЯ кънтри

Свързани продукти

close Количка
close Количка

New Account Register

Вече имате акаунт?
Вход Или Забравена парола