Ново в град Варна!!!

Откриване на шоурум на Каза Арт Интериор.

 

За повече информация виж тук

Фантазии от масив

Младо семейство банкери се обърна към екипа на Каза Арт Интериор за обзавеждане на новия им дом, сгушен в полите на Витоша. Откриват ни в интернет и очаровани от нашите артистични винтидж колекции, желаят да проектираме мебели, които да допълнят съществуващия интериор.

Посещаваме домакините на място, за да се вдъхновим от атмосферата в къщата– масивни дъбови подове, естествени каменни облицовки, декоративни мазилки в топли цветове и сиви нюанси, дървени греди по таваните, а съществуващите кухненски мебели са в рустикален стил.

Fantazii Ot Masiv 7

За входното пространство проектираме мебели от масивна дъбова дървесина с рустикален фладер и състарено желязо. Композицията от високи шкафове за обувки, конзола и огледало с широка рамка над нея съобразяваме с размерите на коридора и съществуващото отоплително тяло.

Fantazii Ot Masiv 18

Fantazii Ot Masiv 16

Влизаме в трапезарията. Там разполагаме маса Геометрия с внушителни размери, изработена от масивен, рустикален дъб. Около нея подреждаме 10 стола Дионис с мека едноцветна тапицерия в тон с нюансите на каменната облицовка.

Fantazii Ot Masiv 14

Дъбов скрин с метални рамки заема своето важно място в комбинация с голям телевизор.  Обръщаме специално внимание на дизайнерските акценти -  винтидж дръжки от желязо.

Fantazii Ot Masiv 15

Дневното пространство е разделено от трапезарията на две зони. В подчертания с подиум дневен кът отляво разполагаме удобен диван Бостън с екстра големи размери за повече комфорт.

Fantazii Ot Masiv 3

 Тапицериите са в сиво и крем. Открояват се декоративните възглавнички с уникална пачуърк дамаска от специално подбрани тъкани и цветове. 

Fantazii Ot Masiv 12

Пред дивана своето място заема емблематичната ни ниска маса АРТВИНТИДЖ във вариант с дъбови крака. На стената зад дивана подреждаме раздвижена композиция от дъбови кубични модули за книги и ценни сувенири от далечни пътувания.

Другият кът е между трапезарията и кухнята. Там е мястото за задушевни разговори на по чаша вино в приятелска компания. 

Fantazii Ot Masiv 13

Два фотьойла ЛЕГЕНДА от вековни дъбови греди с тапицерия пачуърк уникат в комбинация с малка маса Легенда ни канят неустоимо да споделим вълшебния домашен уют.

Fantazii Ot Masiv 10

Fantazii Ot Masiv 4

Качваме се на втория етаж, където е разположена спалнята. Царствено голямо легло, нощни шкафчета, тоалетка и работен кът от мебелната ни колекция Антични мигове в бяло състарено и злато се открояват на златистокафявите стени и перлен таван. Кръглият елемент на тавана интерпретираме в завесите. Усещането е за античен разкош!

Fantazii Ot Masiv 21

Fantazii Ot Masiv 22

Fantazii Ot Masiv 20

Fantazii Ot Masiv 9

По желание на собственика специално изработваме барстолчета от вековни дъбови греди пред каменния бар на съществуващата кухня в рустикален стил. 

Fantazii Ot Masiv 8

Завършваме с усмивка и този проект, защото знаем, че сме вложили цялото си желание и творческа енергия да внесем с нашите неповторими мебели топлина и уют в този красив дом!

ШОУРУМ СОФИЯ

жк. "Южен парк",
ул. Епископ Протоген 53
/в близост до хотел Маринела/
0877 092 329
interior@casaart.bg

АРТ ХОТЕЛ И ШОУРУМ ОРЕШАК

с. Орешак /до Троянски манастир/
ул. "Стара планина" 44
0877 092 330
0879 926 722
interior@casaart.bg

www.arthotel.bg

ШОУРУМ ВАРНА

ул. "Цариброд" 33
/до ЖП гара/
мострена зала "Джия"
0876 875 001
interior@casaart.bg

© 2017 Casa Art. All Rights Reserved.