КОЛЕДЕН ПОДАРЪК – БЕЗПЛАТНА визуализация на помещение

ПОДАРЯВАМЕ БЕЗПЛАТНА ВИЗУАЛИЗАЦИЯ НА ПОМЕЩЕНИЕ ПО ИЗБОР НА ПЪРВИТЕ 10 ОТ ВАС, КОИТО СЕ ВКЛЮЧАТ В НАШАТА ТОМБОЛА

Искате промяна на Вашето помещение, но не можете да си я представите? Нашият екип от професионалисти ще се погрижи да задоволи Вашите очаквания.

Това звучи като страхотен начин да направите дома си по-уютен или да вдъхнете нов живот на някоя стая, така както не сте си и представяли, че може да бъде.

Специалистите от Casa Art ще се концентрират върху Вашите предпочитания и стил, за да създадат визуализация, която отговаря на Вашите идеи за перфектния интериор. Коледният период е прекрасен повод да си подарите нещо, което може да създаде вълшебство в дома Ви.

  

ЕТО И 4 СТЪПКИ КЪМ ПРЕОБРАЗЯВАНЕ НА ВАШЕТО ПОМЕЩЕНИЕ

  

Преди да се заемем с Вашия проект е нужно да попълните данните си в поле “УЧАСТИЕ В ТОМБОЛА” и да ни предоставите снимки от четирите ъгъла на Вашето помещение.

СТЪПКА 1 – Презентация на тематични мебели Каза Арт

В атмосферата на нашите уникални шоуруми, в Орешак, София и Варна, устройваме индивидуална среща, по време на която съвместно избираме темата за интериора на Вашата идеална кухня, хол, спалня, а защо не и баня.

Ако е невъзможно да ни посетите, тогава провеждаме с Вас телефонна консултация.

СТЪПКА 2 – Ценови оферти за цялостен интериорен пакет

Спрямо степента на завършеност на обекта и бюджета Ви избираме пасващия интериорен пакет. Фиксираме срокове на изработка на интериорния проект, точна стойност на проекта в зависимост от предпочетения пакет, срокове на изработка на интериорния проект и схема на заплащане на проектирането.

СТЪПКА 3 – Избор на интериорни елементи

Заедно избираме цветове на стени, материал и финиш на мебелите, дизайн, материал и финиш на интериорни врати, уреди, механизми и аксесоари, дръжки, пердета и корнизи, осветителни тела.

СТЪПКА 4 – Изготвяне на интериорна концепция

В един креативен процес проектираме Вашия интериор, съобразявайки се с избраните от Вас модели, размери, функционално разпределение, материали и повърхности.

Представете си какво удоволствие ще бъде да видите собствената си стая в изцяло нова перспектива, благодарение на професионалистите от Casa Art.

УЧАСТИЕ В ТОМБОЛА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Шоуруми

Запитване