Мебелен дизайн

5 stypki

 

Bilyana Milusheva Custom

Радваме се да Ви посрещнем лично в нашето интериорно студио в артхотел Каза Арт в Орешак или в шоурума ни в гр. София.

В 14-те тематични стаи на хотела ще намерите напълно различни като стил мебели за спалня от масивна дървесина.В ресторанта, докатоси похапвате от вкусните ни деликатеси, можете да изживеете на живо различни мебели за трапезария и дневна –маси с пасващи столове, шкафове, бюфети.Препоръчително е да се подготвите за срещата ни като ни донесете снимки и план на помещението,мостри от вече положениматериали като подови настилки, текстили.

За допълнителни въпроси можете да се свържете с нас по телефон или имейл.

Hotel Casa Art fasada Custom Custom

5 stypki

 

WINECABINET I legend atelier 3 Custom

Заедно обсъждаме начина Ви на живот и как той ще се
проектира върху Вашите мебели. Какво ще съхранявате в тях? Имате нужда от вратички или   чекмеджета, или от двете? Искате винени рафтове във витрината?   Дълбоки  или плитки да бъдат чекмеджетата? Лостове или рафтове за  гардероба? Желаете ли витрината да има отворени рафтове, подвижни   кошници? Желаете легло с механизъм за повдигане или с интегрирани   чекмеджета? Благодарение на собственото ни производство, можем да  създадем изцяло персонализирана Ваша мебел!
 
 
 
 mostri

 

 

 

 

За най – добрия избор разполагаме с мостри за различните дървесини и финиши. Избираме заедно измежду оригиналните ни керамични или метални дръжки. За да изработим индивидуален проект на мебел по зададени от Вас размери, е необходимо да заплатите по банков път или на място авторска такса, защитаваща нашия креативен труд в размер от 50-250 лв. При поръчка на мебелите получавате авторската такса обратно. В срок от една седмица изготвяме идеен проект, който получавате лично или по имейл. В рамките на авторската такса имате право да променяте проекта 1 път.

Geometria

5 stypki 3След като изберете вариант ние Ви изготвяме ценова оферта за изработка, доставка до вход и монтаж. В офертата са включени и срок на изработка и условия на плащане. Срокът за изработка е между 4-10 седмици в зависимост от сложността на поръчката. След като одобрите офертата, изпращаме потвърждение с посочени банкови детайли. За задвижване на поръчката е нужно да заплатите 50% аванс. Доставката и монтажа калкулираме индивидуално в зависимост от разстоянието от Орешак, размера и сложността на поръчката Ви. Обикновено начисляваме за транспорта минимална такса от 0,65 лв. на километър. За монтаж калкулираме от 250 до 290 лева на ден, при 8 часов работен ден.

5 stypki 4

IMG 8659 CustomВисоко квалифициран екип от майстори на дърводелското изкуство

под ръководството на Биляна Милушева и Пламен Петров работи

неуморно за това, всяка поръчка да бъде изпълнена в определените срокове в перфектно качество.

Под перфектно качество разбираме безкомпромисния подбор на дървесината, перфектното отваряне и затваряне на чекмеджета и вратички,

безупречен финишна дори и най-малкия детайл. За изработката на кухни и вградени гардероби, взимаме размери на място-бързо, точно, професионално.

Наш дългогодишен консултант-монтажник Ви съветва по отношение на избраните разпределения.

 

 

 

 

5 stypki 5

   

   

chetvurta stupkaИмаме грижата да доставим Вашите мебели-уникати до входа на сградата,в която живеете с помощта на наши партньорски транспортни фирми.

   За пренасянето на мебелите е нужно да осигурите минимум двама души, които да ги пренесат до Вашето жилище.

    Нашите специалисти - монтажници с голямо внимание и старание монтират уникалните произведения, създадени единствено и само за Вас на правилното за тях място – точно в онова кътче, в което техният чар и излъчване ще изпълнят дома Ви с нов живот, емоция и красота.

 

 

 

 

ШОУРУМ СОФИЯ

жк. "Южен парк",
ул. Епископ Протоген 53
/в близост до хотел Маринела/
0877 092 329
interior@casaart.bg

АРТ ХОТЕЛ И ШОУРУМ ОРЕШАК

с. Орешак /до Троянски манастир/
ул. "Стара планина" 44
0877 092 330
0879 926 722
interior@casaart.bg

www.arthotel.bg

ШОУРУМ ВАРНА

ул. "Цариброд" 33
/до ЖП гара/
мострена зала "Джия"
0876 875 001
interior@casaart.bg

© 2017 Casa Art. All Rights Reserved.