Откриване на шоурум на Каза Арт Интериор в град Варна

С удоволствие Ви каним на откриването на шоурум Каза Арт във Варна, в една от най-емблематичните части на града - Гръцки квартал! Стартираме дейността си в морската столица под формата на едно иновативно съжителство. Вдъхновени от идеята клиентът да получи всички услуги, свързани с вътрешния интериор, избрахме за най-удачно шоурумът на Каза Арт да бъде помещаван във водещата фирма за фаянс и обзавеждане на бани във Варна - ДЖИЯ.

Откриване на 1 юни 2018г., от 18:00 – 20:00ч., в мострена зала ДЖИЯ, гр. Варна, ул. „Цариброд“, №33 (до ЖП гара).

Молим Ви да потвърдите присъствието си най-късно до 25 май 2018 г. на email: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. или на тел. 0876 875 001

Заедно с нашите партньори от ДЖИЯ ще презентираме най-новите си продукти и услуги. С голямо удоволствие ще Ви представим нашите ексклузивни предложения от познатите Ви колекции АТЕЛИЕ, НОВА и НОСТАЛГИЯ. Специално за откриването във Варна сътворихме нова, изумително екстравагантна кухня ДЕЛИКАТЕСА. Ще имате възможност да видите новото талантливо дете на Каза Арт Интериор, което съчетава в себе си дизайн, комфорт и функция - божественото легло БОХЕМИЯ Насладете се на отбрани вина и невероятни кулинарни изкушения от ресторант Каза Арт. Артхотел, шоурум и дизайн студио в едно - концепцията на Каза Арт представлява симбиоза от изкуство, авторски мебели, арт-занимания и фантастична кухня. Хотелът функционира също като студио за интериорен дизайн и шоурум за мебелите с марката „Каза Арт“, произведени в България! Интериорът на всяка стая е индивидуален и изразява уникална тема, натурален елемент и материал. Екип от дизайнери и архитекти под ръководството на Биляна Милушева осъществяват интериорни и мебелни проекти за цялостно обзавеждане на къщи, офиси, магазини, бутикови хотели. Концепцията е дело на маркетинг специалиста Биляна Милушева, живяла над 20 години в Германия и художника и мебелен производител Пламен Петров.

 

Очакваме Ви с нетърпение! Ваши Биляна, Пламен и екипът на Каза Арт

ШОУРУМ СОФИЯ

жк. "Южен парк",
ул. Епископ Протоген 53
/в близост до хотел Маринела/
0877 092 329
interior@casaart.bg

АРТ ХОТЕЛ И ШОУРУМ ОРЕШАК

с. Орешак /до Троянски манастир/
ул. "Стара планина" 44
0877 092 330
0879 926 722
interior@casaart.bg

www.arthotel.bg

ШОУРУМ ВАРНА

ул. "Цариброд" 33
/до ЖП гара/
мострена зала "Джия"
0876 875 001
interior@casaart.bg

© 2017-2019 Casa Art. All Rights Reserved.

Навигация