Доставяме Вашите мебели-уникати, монтираме ги и се грижим за това, уникалните произведения, създадени единствено и само за Вас, да се поставят на правилното за тях място – точно в онова кътче, в което техният чар и излъчване ще изпълнят дома Ви с нов живот, с нова емоция и красота.

Гарантираме качественото изпълнение на доставката на Вашите мебели-уникати, като предлагаме услуги, свързани с последната важна стъпка за създаването на Вашата уникална домашна атмосфера – доставка до вход на сграда, разнос и монтаж.    

Качествен контрол, дезинфекция и надеждна опаковка  

Нашият дългогодишен колега, мебелен конструктор, инженер Николай Колев контролира прецизно изработените за Вас мебели, преди те да се опаковат. Той проверява изработката на всеки детайл, правилното функциониране на всяко чекмедже и вратичка, финишите и гърбовете на всяка мебел, проверява дали краката на масите, столовете и креслата имат тапи, щадящи Вашия под. Дезинфекцираме и опаковаме мебелите Ви надеждно първо с аеропласт – мек, щадящ мебелите, опаковачен материал. Във втора стъпка опаковаме мебелите с картон. 

  1. Транспорт на Вашите мебели-уникати 

Вашите мебели транспортираме в България и Европа с доказани във времето партньорски фирми. Транспортът се заплаща допълнително и струва в рамките на България 5% от стойността на мебелите. 

Транспортът включва доставянето на мебелите от нашата производствена база в с. Орешак до входа на сградата на Вашия точен адрес. Услугата транспорт можете да надградите с  услугите доставка и монтаж. 

  1. Доставка на Вашите мебелите 

Доставката на Вашите мебели включва дейностите разтоварване, пренасяне, разопаковане и позициониране до точното им място.  

Мебелите на Каза Арт са от масив – уникати за цял живот, имено затова са толкова тежки! Грижим се за това нашите партньори превозвачи и носачи да разтоварят, пренесат, разопаковат и да поставят Вашите мебели-уникати на правилното за тях място. Услугата се таксува с 3% от стойността на мебелите, но не по-малко от 50 лв. при наличието на асансьор.

В случай, че липсва асансьор начисляваме допълнителни 1% от стойността на мебелите за всеки етаж. 

  1. Монтаж

Вашите мебели пристигат в сглобен вид и за повечето от тях не се изисква монтаж. 

Монтаж на легла 

  • Замонтажа на единични и двойни легланачисляваме допълнителни от 3% до 5% в зависимост от това, дали ще се монтира само легло, или леглото ще има повдигащ механизъм или чекмеджета, които изискват допълнителен монтаж, както и дали ще се монтират стенни рафтчета, изпълняващи функцията на нощни шкафчета. 
  • Замонтаж на двуетажни легланачисляваме 5% от стойността на мебелите. 
  • За монтаж налегла с балдахинначисляваме 3% от стойността на мебелите. 

Монтаж на гардероби 

За монтажа на гардероби начисляваме допълнителни 3%  в случай, че гардеробът има надстройка.  

Монтаж на секции и стенни композиции 

За монтажа на секции и стенни композиции начисляваме допълнителни от 3% до 5% в зависимост от това, дали ще се съединяват отделни модули или ще има напасване на горни завършващи корнизи и дали ще се монтират стенни рафтове или цели стенни модули.