Вълшебен интериор в преградията на София

Интериор за приятели 

Вълшебен апартамент в преградията на София с вдъхновяващ микс от ретро и модерни мебели с цветни акценти на картини, текстили и керамични дръжки

Автор Биляна Милушева

casa-art-na-gosti-urumova

Собственичката на нов апартамент в престижен квартал на София прочела за нас в нашата интернет страница. Дълбоко впечатлена и заинтригувана, Мария решава да посети артхотел Каза Арт заедно с домашния си любимец, за да се запознае лично с хората, които творят и създават мебелите с марката Каза Арт.
Историята на създаването на този интериор е всъщност историята на раждането на едно приятелство от онзи тип приятелства, които обогатяват и зареждат сърце, разум и дух.

casa-art-masa-sirius

 С Мария се заехме с предизвикателната задача да създадем модерни и ретро настроения с присъствие на цветни акценти. В това жилище дневната, кухнята и трапезарията са съчетани в едно помещение. Тук умело успяхме да преплетем двата стила - класически и модерен. За тапицерията на кубичното ъглово канапе Кубикус избрахме светла резида, шнуровете изработихме от тъмно лилаво кадифе. Изпълнихме изискването на Мария канапето да има и функция за сън - когато се махнат облегалните възглавници, то се превръща в едно изключително удобно легло за спане.

casa-art-masa-sirius-5252
Прехода от модерен към ретро стил осъществихме в къта за трапезария, където двата стола Чикаго кореспондират с модерните кубични форми на канапето, докато столовете Атена хармонират с ретро кухнята Артемида и ТВ Секция Бела Каза. Кръглата маса Сириус със строго геометричните си крака и рустикалния финишинг на плота обединява модерните и ретро елементи на мебелите.
Bankya flat interior-1234


Творец по душа, Мария изработва собственоръчно артистична настолна лампа.  

casa-art-kuhnia-Artemida

Кухнята Артемида е в класически стил с ретро излъчване. Финишингът в бяло с леки прожулвания по ръбчетата придава лекота,  керамичните дръжки в цветовете на тапицерията на столовете внасят невероятен цветен акцент.

44444

Чаровната домакиня приготвя с удоволствие кулинарни вълшебства за своята нова приятелка.

casa-art-kuhnia-artemida-3

В непостредсвена близост до кухнята проектирахме ТВ бюфет Бела Каза с плъзгащи средни врати за скриване на телевизора. Вратичките тук са рустикални, от естествена дървесина в нежен сиво-синкав нюанс, със същия финишинг като трапезната маса Сириус.

bella-casa-sekcia
Цветовете на керамичните дръжки кореспондират перфектно с цветовете на прекрасния, ръчно тъкан килим и с тапицерията на столовете.
casa-art-stol-Atena 800-800

Спалнята е с изчистени, фино заоблени форми, тапицирана в лилаво кадифе. За рамките на леглото и гардероба сътворихме индивидуален цвят в много лек ментов нюанс.
casa-art-spalnia

Гардероб Президент в кубични редуцирани форми грабва вниманието с тапицираните си в свежи нюанси врати и керамичните си дръжки в пасващи гами.
В новия дом на Мария заедно с нея успяхме да внесем с много любов уют и цветна хармония, които тя така жадуваше.

casa-art-garderob malka

Сега Мария споделя*Обичам новото си жилище и се чувствам толкова щастлива тук* 

Доктор Урумова- лекар хомеопат

Като лекар хомеопат, моето желание е да помагам на хората да възстановят своето здраве, по възможно най-естествения и безопасен за тях начин. За да сме здрави, е необходимо да има баланс на всички нива в организма - физическо, умствено и емоционално ниво.

тел: 02/858 11 13
mobile: 0888 30 40 80
e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
www.holymed-homeopatia.net

http://www.homeopatiqbg.com/index.php?page=about

Разгледайте други наши завършени проекти на http://casaart.bg/na-gosti?lang=bg 

© 2017-2019 Casa Art. All Rights Reserved.

Навигация