Симбиоза на тематични мебелни дизайни в Швейцария

Симбиоза на тематични мебелни дизайни на Каза Арт в Швейцария

Биляна Милушева

Впечатлени от обзавеждането на свои приятели с артистичните мебели на Каза Арт, с нас се свърза семейство българи, които живеят в Швейцария. 

mebeli darvo interior

Собствениците харесаха много от артистичните екземпляри на Каза Арт. Предложихме им индивидуален дизайн, който миксира няколко стила в едно.
Да обзаведеш едно жилище в една или две гами в един стил с еднакви повърхности е може би не леко. Да направиш това с няколко цвята, да напаснеш материали и финиш на вече съществуващи настилки, стени и тавани - това е огромното предизвикателство и изтънчено изкуство. Задачата изискваше от нас адаптивност, опит, творчески подход.

divan masa mebeli darvo interior

Естествени елементи от дърво вплетени в общата визия, винаги ще носят спомена за българското слънце и природа.

Нашата педантичност към съчетаване на багри стигна до факта, че изрисувахме плота на холната маса в цветове, които подхождат на тапицериите в пачуорка на разтегателния диван Кубикус.

shkaf vitrina mebel art darvo

Витрината е симбиоза от екстравагантните мебели на Каза Арт, линиите Речни истории и Орфей.

 TV- shkaf mebeli interio darvo 

ТВ-шкаф, симбиоза от модел Речни истории - на долните три чекмеджета заради върбовите клони, събирани от коритата на реките и модела Орфей - заради плота и челата на двете чекмеджета, изработени от вековни дъбови греди.

kresla masa darvo interior tapizerija

Тапицериите на креслата Артур са същите, които използвахме в пачуорка на разтегателния диван. Разтегателната маса Геометрия е изработена от стари греди, които разказват отминали истории. 

Пожелаваме свежест, уют и качество във всеки Ваш ден, защото така ще продължим да бъдем винаги заедно!

 

© 2017-2019 Casa Art. All Rights Reserved.

Навигация