Мебелите на Каза Арт отново с признание в чужбина

Мебелите на Каза Арт отново с признание в чужбина

Този път избрахме да Ви покажем нашия принос в съвместен международен проект. Кипърско студио за интериорен дизайн се свърза с нас за съвместна работа по обзавеждането на частен дом в Кипър.

Пространство, стил, лукс и творческа свобода са знаковите думи при оформянето на тази жилищната среда.

obshto pomeshtenie Greece kashta hol

Избор на естествени материали, земни тонове, ненатрапчиви цветове, но пищни елементи, подчертано внимание към детайлите бележат общата стилистична линия.

kashta hol Garzija CasaArt

Тази тенденция към омекотяване на цветовете, пастелност и естественост, но запазване на дискретните символи на лукса и възможностите на добрия социален статус бе пренесена от общите помещения с пищна обемност към по-личните и персонални стаи.

Чувството за релакс, сигурност и интимност често пъти в нашето подсъзнание се свързва с щастливи спомени от детството, чувството за масив, естествена природна среда. Това бе причината Каза Арт отново да се окаже най-правилното решение в създаването на индивидуален артистично-психологичен климат в този тип помещения.

Три от леглата на Каза Арт, колекция Ателие намериха място в спалните на този прекрасен дом – Легенда, Дежа Вю и Нирвана.

Останахме верни на себе си да предлагаме най-точния тон за спалните помещения. Каза Арт знае как да оформя правилните решения там, където човек съблича дрехите на суетата за среща с интравертната красота на интимността.

Използването на масивни греди от стари къщи стана запазена марка за тази колекция на Каза Арт.

spalnja Legenda leglo noshten shkaf

Ние доказахме своята неподражаемост в тази техника с изключително успешната колекция Легенда .

spalnja garderob masiv darvo Legenda

Така дойде времето за създаването на легло Дежа Вю, със запазване на солидността на конструкцията, подчертаната естественост на материала и разчупване на дизайна.

leglo Deja Vju spalnja masiv KasaArt

Таблите на леглото получиха лека пространствена заигравка във формите, но съхранихме простотата и чистотата на линиите.

Свободата да бъдем дръзки, безгранично разчупени, със свое запазено арт звучене намери интересен пристан в дизайна на легло Нирвана.

leglo Nirvana masiv spalnja

Таблата на леглото препраща към „райските двери" за нощни приключения и фантастични сънища на стопаните си.

 

© 2017-2019 Casa Art. All Rights Reserved.

Навигация