Арт дизайн за арт ценители

Цвят и уют в големия град
 
„Първото впeчатление е най-важно!“ Ние от CASA ART бихме допълнили - и цветно! В антрето на Мила и Кирил керамични закачалки се шарят върху тапицирания със смели, жизнерадостни цветове гръб. Красивата текстура на дъба експонираме като рамка на мебелите!Обръщаме детайлно внимание на функциите в антрето- шкафът за обувки с клапваща врата допълваме с още една важна функция – пейка.
Casa Art 9712
 
Цветът „слонова кост“ използваме в комбинация с натурален дъб с кривини, създавайки една контрастна, но същевременно спокойна и непреходна визия.
Casa Art 9732
 
За страстната обожателка на обувки сътворяваме гардеробна с изобилие от място за якета, палта и много обувки!
 
Casa Art 9824
 
Конзола и огледало Легенда проектираме в олекотена дъбова версия, а закачалка във виенски стил кокетно допълва ретро нотката на антрето.
Casa Art 9834
 
Спалнята е очарователна комбинация от модерни очертания и състарени ефекти на материалите. Следи от четки се шарят по мебели, картини и пердета.Всички те - обединени от любовта към изкуството! Старателно избираме висококачествени пердета, както и корнизи от ковано желязо с патинирани златисти ефекти, кореспондиращи с картините на любителите.
Casa Art 9765
 
Casa Art 9741
 
За легло и гардероб Нова Визия избираме бял бор с ръчно изваден фладер, байцван в сивеещ нюанс. Шесткрилният гардероб от масивна дървесина предоставя на двойката лостове за дрехи, рафтчета и много чекмеджета.
Топлината на дървесината в комбинация с байц в студената гама сътворява микс от загадъчни и носталгични усещания. Внасящи артистичен ефект, последните щрихи на ръчните ни ефекти, са четките в бяло състарено. Винтидж усещането допълваме със състарен метал,който разчупва игриво композицията.
Casa Art 9775
 
Предизвикателството тук бе - уют и в банята!
За почитателите на естествените екологични материали сътворихме шкафове за баня Геометрия с вградено осветление и изцяло от масивен дъб, омаслен с био масло. Натуралният допир на дървесината създава неподправена природна атмосфера в банята.
Casa Art 9809
 
Металът върви ръка за ръка с дървесината и в къта за почивка. А тук уютът е на пиедестал!Мястото за събиране, сплотяване и веселие решаваме в много дървесина и рустикални форми! Етажерка ГЕОМЕТРИЯ с множеството си отворени форми дава лекота на пространството и служи за съхранение на много от предметите на домакините.
Casa Art 9585 interior
 
Пъстри дамаски на меките възглавнички се открояват на масивното триместно канапе ЛЕГЕНДА. Маса АРТ ВИНТИДЖ освен красота, предоставя на домакините чекмедженца, рафтове за книги и вино.
 
Casa Art 9601
 
Люлеещият се стол и шевна машина Singer – реликва от бабата на Кирил! Претапицирахме с пасващ десен и така възродихме за нов живот ценната за семейството мебел.Столът пасна съвсем естествено към мебелите на CASA ART и стана неразривна част от любимото кътче на двойката.
Casa Art 9922
 
 За авантюристични хора – смели цветове! Използваме топлината и уюта на дъбовото ни дюшеме за контраст на кухнята, която решаваме в нестандартния ментов цвят! Ретро уредите в бяло изпъкват дръзко на фона на кухненските шкафове и същевременно допълват цялостното излъчване на свежест.
Casa Art 9675
 
 За засилване на топлината избираме столове в жизнерадостно оранжево! Те, заедно с маса Аполон -със състарен плот и метални крака с винтидж ефект, създават отделен емоционален свят от кухнята.Барът-конзола е обединяващият елемент.
Casa Art 9561
 
Casa Art 9692
 
Проектираме специален алкохолен шкаф за Кирил-любителят барман. За максимално функционално оползотворяване в него залагаме различни по функция и вид обеми-подвижни кошнички, чекмеджета, клапващи врати, рафтове за бутилки. Миксът от материали в кухнята използваме и в този шкаф. Така,макар и на отделни стени, те са визуално обединени.
Casa Art 9880
 
Носталгичният ефект прожулване по ръбчетата е запазена марка на CASA ART и много любима на всичките ни клиенти! С него внасяме сантименталност за всички мечтатели и романтици. Като финални щрихи с особен естетически авторитет, дръжките подбираме от богатата ни арт колекция.
Casa Art 9876
 
След отлично свършената работа е време и за празнуване! Празнуваме за нашата отдаденост и удовлетвореността на клиентите! Освен дизайнерите Биляна Милушева и Бранимира Колева, Кирил се включи активно в концепцията на проекта за жилището му. Макар леко носталгични, завършваме с усмивка и страхотен коктейл и този така любим проект!
Casa Art 9623
 
За малкото късче природа в големия град – мебели вдъхновени от красивата гледка! Маса Речни истории със своята екстравагантна основа от речни клони засилва натуралното усещане, а столовете в тревисто зелено кореспондират с красивата флора. Ех, за миг забравихме,че сме в столицата!
Casa Art 9844
 
Автор Диана Иванова
 
 
 
 
Интериорен дизайн, арт дизайн, проект за кухня, мебели от масив, масивни мебели, диван от дъб, обзавеждане за спалня, трапезна маса, кухня от масив, ментова кухня, цветна кухня, мебели по проект, спалня от масив, гардероб от масив, спалня от дърво, дървена спалня, дървена маса, метал и дърво, 
© 2017-2019 Casa Art. All Rights Reserved.

Навигация