Дом изпълнен с изкуство

CASA ART INTERIOR 68

След дългото ни пребиваване в динамичната среда на напрегнато ежедневие и активен социален обмен, ние прекрачваме тънката линия на нашия домашен праг и влизаме в собствения си свят.Свят на интимност, човешка топлина, лични стойности. Светът, за който копнеем... 

CASA ART INTERIOR 1

Затова е толкова важно точно тук да усетим топлия аромат на познатото, на винаги нужното, на естественото, на вечно потребното. Ще Ви запознаем с един дом, в който сигурността и любовта бяха изразени чрез колекции Етно Романтика и Арт винтидж.

CASA ART INTERIOR 2

Спалня ЕТНО РОМАНТИКА 

CASA ART INTERIOR 35

Етно Романтика – бяла заигравка, слънчев лъч, шарен спомен, весела непринуденост. Арт препратка към миналото, с пожелание и надежда към утрешния ден. Спален интериор Етно Романтика притежава зареждащата лекота и ведрост, от които се нуждае всяка почивка.

Кухня АРТ ВИНТИДЖ

CASA ART INTERIOR 47

Casa Art House in Oreshak 0718

Смело комбинираме топлите тонове на дъбовата дървесина със студенината на железни рафтчета, графитен плот и гръб. Ръчно изработените колажи,  обогатени с байцове и арт ефекти, създават индивидуално звучене на кухнята! С умишлено състарена и рисувана с четка дървесина, обогатена с нежното излъчване на дантела, събираме отново контраста на материали и в арт вратичките!

CASA ART INTERIOR 55

Тема Арт Винтидж – изключително специален дар в принос към домашната радост. Мебели, от които излъчването за класа и неподражаемата арт нотка с прецизност към детайла намират възторга на познавачите. Чудни релефи играят с пръстите, съблазнителни текстури привличат очите, а усета към добрите съчетания и леко плъзгащите се механизми изпълват с тиха усмивка сърцата на любимите Ви хора. Арт Винтидж –Вашето уважение към себе си,  Вашия израз на постиженията, Вашето Благодаря към живота всеки ден!

Casa Art Art Vintage

Шкаф Арт Винтидж от масивен дъб

Дом, изпълнен с изкуство, виталност, хармония, където мечти и реалност са вплели ръце. Картините на Пламен Петров завършват усещането за класа и качество с марка Каза Арт. Дръзки цветни решения, струящи провокативни багри, смелост и позитивност Ви зареждат с успех още от дома!

CASA ART INTERIOR 45

*диван Бостън и холна маса Арт Винтидж от дъб и палета. Подбираме заедно с Вас най-подходящите материали, цветове и размери.

Пламен Петров-  автор на много от креативните мебелни творби на Каза Арт! Удивителното мислене на художника и арт дизайнер се отразява в интегрирането на голям брой материали и техники - например исторически строителни материали, керамика, текстил, естествени камъни, както и всякакви видове реликви от предишни епохи.

Plamen Petrov CASA ART
Щастливи сме от факта, че артистичните ни мебели и интериорни проекти са сътворени и произведени изцяло в България! Заповядайте в шоурумите ни в с.Орешак, гр.София и гр. Варна, за да Ви представим целия ни проект, както и много други! Радваме се да обсъдим и осъществим Вашите мебелни мечти! Очакваме ви! 

 

 

Снимки Здравко Йончев

 

Интериорен дизайн, артистични мебели, мебели от масив, масивни мебели, рисувани мебели, състарени мебели, ъглов диван, кухня по проект, кухня от дъб, тв шкаф, метал и дърво, мебели Орешак, антре, дизайн на антре, коридор, спалня, мебели за спалня 

© 2017-2019 Casa Art. All Rights Reserved.

Навигация