Музите на капитана

Мебелна хармония в морска къща на хълма

 IMG 9523

Casa Art Interior отново е в морската столица на България. Наши домакини са един капитан на кораб и неговите три любими музи – съпругата и двете му чаровни дъщери.

IMG 9516

Къщата на мечтите си строят с много любов и желание. Кацнала на Варненски склон в местността Траката, къщата е отправила поглед към морето в очакване. Тя е желан пристан за уморения от дълги презокеански пътувания капитан и райско кътче за трите прекрасни дами на сърцето му.

IMG 9721

Като истински познавач, съпругата ни избира сред морето от мебелни фирми в интернет. Решават да ни посетят на място като гости на семеен хотел, ресторант и шоурум за мебели Каза Арт в Орешак до Троянския манастир. Първата ни среща помним и до днес – сърдечна позитивна и ползотворна! Категорични в избора си на стил, колекции и цветове, двамата съпрузи ни вдъхновиха да сътворим за тях един свеж, романтичен и уютен интериор в бяло с натурални дървесини и морски контрасти.

IMG 9531 HDR

Входното преддверие проектирахме с приятелско намигване и поздрав към всеки, прекрачил прага на този щастлив дом. Тук си дават среща артистичен колаж от натурални дървесини Артвинтидж по вратите на вградения гардероб и веселата композиция от мини пейка със синя възглавничка, изкусни закачалки, малко дъбово огледалце с характерен почерк, нежна конзолка с мини чекмедженца и място за чадъри и „гълъбарникът “ – кутията с дървени вратички, зад която се крие ел. таблото.

IMG 9534 HDR

IMG 9519

IMG 9734

Кухнята ни очаква с очарователната си романтична визия на колекция Bella Casa.

IMG 9697 HDR

Посрещат ни маса Дулсинея и пухкаво трапезно канапе Bella Casa – обли форми, пастелни тонове, провансалски щампи в перфектното съчетание.

CASA ART INTERIOR MUZITE NA KAPITANA 87

Разкриват се характерните за Bella Casa детайли, орнаменти, ръкописни надписи, малки чекмедженца с чаровни керамични дръжчици.

CASA ART INTERIOR MUZITE NA KAPITANA 67

CASA ART INTERIOR MUZITE NA KAPITANA 60

CASA ART INTERIOR MUZITE NA KAPITANA 63

Уредите са модерни, но се вписват хармонично в ретро стила на мебелите. Заложихме на практичните ламинирани плоскости в топло сиво за плот и гръб.
CASA ART INTERIOR MUZITE NA KAPITANA 66

Шарените плочки по пода и тапицериите сякаш са създадени едни за други.
CASA ART INTERIOR MUZITE NA KAPITANA 65 CASA ART INTERIOR MUZITE NA KAPITANA 55 Излизаме от уюта на кухнята, за да се потопим в пленителния интериор на дневната и трапезарията. Тук в хармония съжителстват любимата витрина Орфей и трапезна маса Дионис с топъл дъбов плот заедно с комфортните тапицирани столове Андора.

CASA ART INTERIOR MUZITE NA KAPITANA 41 Завесите подбрахме специално  - фини райета в тон с тапицериите на дивана и столовете.

CASA ART INTERIOR MUZITE NA KAPITANA 39 Бюфет и ТВ шкаф Каризма оформят домашен кът за почивка заедно с ъглов диван Бостън, пред който важно място заема холна маса Геометрия -Сомелиер.

CASA ART INTERIOR MUZITE NA KAPITANA 43 CASA ART INTERIOR MUZITE NA KAPITANA 50  CASA ART INTERIOR MUZITE NA KAPITANA 81 1 95Прекрасният дъбов под е основата, която експонира по перфектен начин мебелните шедьоври.

CASA ART INTERIOR MUZITE NA KAPITANA 49Топлината, просторът и уютът са осезаеми, създадени както от майсторското обзавеждане, така и от лъчезарното присъствие на стопаните на дома.

CASA ART INTERIOR MUZITE NA KAPITANA 72

Да навлезем в по-личните пространства на семейството – спалните помещения. Родителската спалня продължава стила на обзавеждането- пролетна свежест, романтика и простор!

CASA ART INTERIOR MUZITE NA KAPITANA 24

CASA ART INTERIOR MUZITE NA KAPITANA 25

Родителската спалня приютява креватчето на малката дъщеря, но не за дълго.
CASA ART INTERIOR MUZITE NA KAPITANA 28

Детската стая на каката е слънчева и просторна, а мебелите са в нейния любим романтичен стил, властващ в цялата къща.

CASA ART INTERIOR MUZITE NA KAPITANA 22

CASA ART INTERIOR MUZITE NA KAPITANA 11

Гардеробът е различен от стандартното разбиране – разчупен, закачлив, елегантен. С топчести крачета, с малки и големи чекмеджета, с вратички с кобилични фризове, практични ниши за книги и огледала, които никога не стигат в една момичешка стая.

CASA ART INTERIOR MUZITE NA KAPITANA 9

Тоалетката и бюрото са любимите кътове за една отлична ученичка и чаровна млада дама, каквато е голямата дъщеря на капитана и красивата му съпруга.

CASA ART INTERIOR MUZITE NA KAPITANA 13

Цветя струят от завесите и тапицерията на кресло Артур.

CASA ART INTERIOR MUZITE NA KAPITANA 10

Легло Поезия е с разкошно тапицирана табла в царствено лилав плюш и копчета. Леглото е с място за съхранение тип ракла – така спестяваме пространство!

CASA ART INTERIOR MUZITE NA KAPITANA 12 Етажерката е услужливо разположена до леглото - на една ръка разстояние от най-удобното място за четене.

CASA ART INTERIOR MUZITE NA KAPITANA 21

Предстои да обзаведем стаята на най-малката и най-сладка муза на Капитана! Вече имаме идеите, които ще сложат романтична точка или многоточие на творческа ни изява в дома на нашите приятели от Варна!

Арх. Бранимира Славова-Колева

 

интериор, обзавеждане, мебели, интериорен дизайн, дизайн на мебели, дизайн на къща, мебелен дизайн, масивни мебели, мебели от дърво, мебели от дъб, масив, дървесина, мебели по поръчка, качествени мебели, луксозни мебели, мебели по проект, интериорен дизайнер, дизайн, шаби шик, рустикални мебели, ретро мебели, ретро кухня, бяла кухня, 

© 2017-2019 Casa Art. All Rights Reserved.

Навигация