• Нов
Stenna_lampa_ARHITEKT_LOFT_v_cherno_s_durvo

Стенна лампа АРХИТЕКТ ЛОФТ в черно с дърво 120х25х45 см.

Стенна лампа АРХИТЕКТ ЛОФТ в черно с дърво - притегателен визуален център за модерното жилище. Комбинацията на метал в черен цвят с нежния силует на дървото превръщат Стенна лампа АРХИТЕКТ ЛОФТ в истинско произведение на изкуството. Модерна, стилна и изключително интригуваща – АРХИТЕКТ ЛОФТ е създадена, за да покрие най – високите изисквания на съвременните дизайнерски концепции.

Брой

462,50 лв.

Желаете индивидуализиране на тази мебел? Изпратете ни запитване.

ВСЯКА МЕБЕЛ Е УНИКАТ

Мебелите на снимките са с илюстративен характер. Вашите мебели могат да имат отклонения спрямо снимката. Защо е така?

Ръчна изработка на финишите

Всяка мебел КАЗА АРТ се изработва ръчно. Всяка ръка нанася бои и байцове, състарява, прожулва по различен начин. Затова може да има отклонения във степента на състаряването, в тъмно-светло нюансите. Боите нанасяме с четки с груб косъм за по-автентично звучене. Всяка ръка нанася с различна равномерност боите.      

Всяко дърво е с различен нюанс

Поради естеството на масивната дървесина е възможно отклонение в цвета на финиша. Всяко дърво, от което изработваме мебелите, е различно - пръстените и жилките са индивидуални със собствени цветове. Затова мебелите имат различна шарка и тоналност на дървесината.

ИЗРАБОТКА НА МОСТРА Можем да изработим мостра на цвета върху съответния материал. За мострата се заплаща 20 лв., които се приспадат при поръчка на мебелите.

ИНДИВИДУАЛНА ИЗРАБОТКА При корекции на базовите модели се заплаща авторска такса от 50 лв. до 150 лв., в зависимост от сложността на корекцията. Авторската такса СЕ ПРИСПАДА при поръчка.

Light-Living
3120312

Техническо описание

Материал
висококачествени масивни дървесини, метал
Височина
45 см.
Дължина
120 см.
Тегло
2.10 кг.
Широчина
25 см.

Свързани продукти

close Количка
close Количка

New Account Register

Вече имате акаунт?
Вход Или Забравена парола