Кресло КОРОНА пачуърк

440,00 лв.

Доставка от 2 до 3 седмици

Кресло КОРОНА е симбиоза от удобство и мекота, обвити във висококачествени материали и зашеметяващ дизайн. Наклонът на облегалката, ъгълът между нея и седалката, допълнени със солидна дебелина на възглавниците, правят креслото изключително комфортно! За да Ви радва дълго, дървената конструкция на креслото изработваме от масивен дъб. Натуралното усещане на дървесината е благодарение на покритието от био масло. За пачуърк тапицерията подбираме специални платове и създаваме Вашия единствен по рода си мебелен уникат. 

Аранжирано до диван БОСТЪН или само́, креслото ще се превърне в любим акцент у дома. 

Тапицерия

Отстъпки за обем

Брой Отстъпка Спестявате
>=4 43,00 лв. 172,00 лв. отстъпка
>=6 72,00 лв. 432,00 лв. отстъпка
Брой

ВСЯКА МЕБЕЛ Е УНИКАТ

Мебелите на снимките са с илюстративен характер. Вашите мебели могат да имат отклонения спрямо снимката. Защо е така?

Ръчна изработка на финишите

Всяка мебел КАЗА АРТ се изработва ръчно. Всяка ръка нанася бои и байцове, състарява, прожулва по различен начин. Затова може да има отклонения във степента на състаряването, в тъмно-светло нюансите. Боите нанасяме с четки с груб косъм за по-автентично звучене. Всяка ръка нанася с различна равномерност боите.      

Всяко дърво е с различен нюанс

Поради естеството на масивната дървесина е възможно отклонение в цвета на финиша. Всяко дърво, от което изработваме мебелите, е различно - пръстените и жилките са индивидуални със собствени цветове. Затова мебелите имат различна шарка и тоналност на дървесината.

Тапицерия

Възможностите на всеки монитор са различни. Затова може да има разлика в цвета на живо и на екрана. Възможни са и разлики в шарката на тапицерията. 

ИЗРАБОТКА НА МОСТРА Можем да изработим мостра на цвета върху съответния материал. За мострата се заплаща 20 лв., които се приспадат при поръчка на мебелите.

ИНДИВИДУАЛНА ИЗРАБОТКА При корекции на базовите модели се заплаща авторска такса от 50 лв. до 150 лв., в зависимост от сложността на корекцията. Авторската такса СЕ ПРИСПАДА при поръчка.

04-Кресло КОРОНА пачуърк

Свързани продукти

close Количка
close Количка

New Account Register

Вече имате акаунт?
Вход Или Забравена парола