• Нов
Nastolna_lampa_Jiraf_cherno_zeleno_kadife

Настолна лампа ЖИРАФ в черно, със зелено кадифе Ø28х20х68 см.

Настолна лампа ЖИРАФ в черно, със зелено кадифе - истинско бижу във Вашия интериор! Съчетание между класически и модерен стил! Независимо от мястото, което ще подберете за нея, тя създава чувство за различност и индивидуалност. Чудесен подарък за Вашия дом или дома на приятел, който ще радва окото и душата всеки ден.

Брой

246,67 лв.

Желаете индивидуализиране на тази мебел? Изпратете ни запитване.

ВСЯКА МЕБЕЛ Е УНИКАТ

Мебелите на снимките са с илюстративен характер. Вашите мебели могат да имат отклонения спрямо снимката. Защо е така?

Ръчна изработка на финишите

Всяка мебел КАЗА АРТ се изработва ръчно. Всяка ръка нанася бои и байцове, състарява, прожулва по различен начин. Затова може да има отклонения във степента на състаряването, в тъмно-светло нюансите. Боите нанасяме с четки с груб косъм за по-автентично звучене. Всяка ръка нанася с различна равномерност боите.      

Всяко дърво е с различен нюанс

Поради естеството на масивната дървесина е възможно отклонение в цвета на финиша. Всяко дърво, от което изработваме мебелите, е различно - пръстените и жилките са индивидуални със собствени цветове. Затова мебелите имат различна шарка и тоналност на дървесината.

ИЗРАБОТКА НА МОСТРА Можем да изработим мостра на цвета върху съответния материал. За мострата се заплаща 20 лв., които се приспадат при поръчка на мебелите.

ИНДИВИДУАЛНА ИЗРАБОТКА При корекции на базовите модели се заплаща авторска такса от 50 лв. до 150 лв., в зависимост от сложността на корекцията. Авторската такса СЕ ПРИСПАДА при поръчка.

КАЗА АРТ
1855512

Техническо описание

Материал
кадифе
синтетична пластмаса
Височина
68 см.
Дължина
28 см.
Широчина
20 см.

Свързани продукти

close Количка
close Количка

New Account Register

Вече имате акаунт?
Вход Или Забравена парола