• Нов
Visiashta_lampa_krugla_masleno_zeleno

Висяща плетена лампа БОТАНИКА - маслено зелено Ø59х35 см

Висяща лампа Ботаника е дизайнерското бижу във Вашия дом. Създадена в модерен стил, висящата лампа очарова с разчупена кръгла форма, красиво изплетена с текстил в маслено - зелен цвят, който прекрасно се аранжира с мебели CASA ART.

Брой

376,67 лв.

Желаете индивидуализиране на тази мебел? Изпратете ни запитване.

ВСЯКА МЕБЕЛ Е УНИКАТ

Мебелите на снимките са с илюстративен характер. Вашите мебели могат да имат отклонения спрямо снимката. Защо е така?

Ръчна изработка на финишите

Всяка мебел КАЗА АРТ се изработва ръчно. Всяка ръка нанася бои и байцове, състарява, прожулва по различен начин. Затова може да има отклонения във степента на състаряването, в тъмно-светло нюансите. Боите нанасяме с четки с груб косъм за по-автентично звучене. Всяка ръка нанася с различна равномерност боите.      

Всяко дърво е с различен нюанс

Поради естеството на масивната дървесина е възможно отклонение в цвета на финиша. Всяко дърво, от което изработваме мебелите, е различно - пръстените и жилките са индивидуални със собствени цветове. Затова мебелите имат различна шарка и тоналност на дървесината.

ИЗРАБОТКА НА МОСТРА Можем да изработим мостра на цвета върху съответния материал. За мострата се заплаща 20 лв., които се приспадат при поръчка на мебелите.

ИНДИВИДУАЛНА ИЗРАБОТКА При корекции на базовите модели се заплаща авторска такса от 50 лв. до 150 лв., в зависимост от сложността на корекцията. Авторската такса СЕ ПРИСПАДА при поръчка.

КАЗА АРТ
2927376

Техническо описание

Материал
текстил
Височина
35 см.
Тегло
2 кг.
Широчина
59

Свързани продукти

close Количка
close Количка

New Account Register

Вече имате акаунт?
Вход Или Забравена парола