• Нов
Visiasta_lampa_Blyan_metal_durvo

Висяща лампа БЛЯН Ø23х37 см

Висяща лампа БЛЯН Ø23х37 см е стилен интериорен акцент. Изключително атрактивна със своя модерен дизайн, лампата съчетава метал и дърво в една невероятна комбинация - метал в цвят антично сребро с елегантно струговано старо дърво. Лампа БЛЯН е не просто източник на светлина, но и притегателен визуален център у дома, който създава неповторима атмосфера.  

Брой

258,33 лв.

Желаете индивидуализиране на тази мебел? Изпратете ни запитване.

ВСЯКА МЕБЕЛ Е УНИКАТ

Мебелите на снимките са с илюстративен характер. Вашите мебели могат да имат отклонения спрямо снимката. Защо е така?

Ръчна изработка на финишите

Всяка мебел КАЗА АРТ се изработва ръчно. Всяка ръка нанася бои и байцове, състарява, прожулва по различен начин. Затова може да има отклонения във степента на състаряването, в тъмно-светло нюансите. Боите нанасяме с четки с груб косъм за по-автентично звучене. Всяка ръка нанася с различна равномерност боите.      

Всяко дърво е с различен нюанс

Поради естеството на масивната дървесина е възможно отклонение в цвета на финиша. Всяко дърво, от което изработваме мебелите, е различно - пръстените и жилките са индивидуални със собствени цветове. Затова мебелите имат различна шарка и тоналност на дървесината.

ИЗРАБОТКА НА МОСТРА Можем да изработим мостра на цвета върху съответния материал. За мострата се заплаща 20 лв., които се приспадат при поръчка на мебелите.

ИНДИВИДУАЛНА ИЗРАБОТКА При корекции на базовите модели се заплаща авторска такса от 50 лв. до 150 лв., в зависимост от сложността на корекцията. Авторската такса СЕ ПРИСПАДА при поръчка.

КАЗА АРТ
3062223

Свързани продукти

close Количка
close Количка

New Account Register

Вече имате акаунт?
Вход Или Забравена парола