• Нов
Visiashta_lampa_ORIENT_kafiavo_zlato

Висяща лампа ОРИЕНТ - кафяво злато Ø26.5х31 см.

Висяща лампа ОРИЕНТ - кафяво злато ще внесе екзотика и щипка еклектика в модерния стил на Вашия интериор. С импозантният си дизайн – тази лампа внася различна светлина във Вашия дом и няма да остане незабелязана! Кръглата й форма, облечена в ажурна дантелена шарка, създава кът с неповторимо излъчване и своя индивидуалност.

Брой

190,83 лв.

Желаете индивидуализиране на тази мебел? Изпратете ни запитване.

ВСЯКА МЕБЕЛ Е УНИКАТ

Мебелите на снимките са с илюстративен характер. Вашите мебели могат да имат отклонения спрямо снимката. Защо е така?

Ръчна изработка на финишите

Всяка мебел КАЗА АРТ се изработва ръчно. Всяка ръка нанася бои и байцове, състарява, прожулва по различен начин. Затова може да има отклонения във степента на състаряването, в тъмно-светло нюансите. Боите нанасяме с четки с груб косъм за по-автентично звучене. Всяка ръка нанася с различна равномерност боите.      

Всяко дърво е с различен нюанс

Поради естеството на масивната дървесина е възможно отклонение в цвета на финиша. Всяко дърво, от което изработваме мебелите, е различно - пръстените и жилките са индивидуални със собствени цветове. Затова мебелите имат различна шарка и тоналност на дървесината.

ИЗРАБОТКА НА МОСТРА Можем да изработим мостра на цвета върху съответния материал. За мострата се заплаща 20 лв., които се приспадат при поръчка на мебелите.

ИНДИВИДУАЛНА ИЗРАБОТКА При корекции на базовите модели се заплаща авторска такса от 50 лв. до 150 лв., в зависимост от сложността на корекцията. Авторската такса СЕ ПРИСПАДА при поръчка.

КАЗА АРТ
3084356

Техническо описание

Материал
метал
Височина
36.5 см.
Дължина
32 см.
Тегло
1.02 кг.
Широчина
32 см.

Свързани продукти

close Количка
close Количка

New Account Register

Вече имате акаунт?
Вход Или Забравена парола