Консултация

Радваме се да Ви посрещнем лично в нашето интериорно студио в артхотел Каза Арт в Орешак, шоурум София, шоурум Варна за да Ви представим авторските мебели на КАЗА АРТ ИНТЕРИОР.

В 18-те тематични стаи на хотела ще намерите напълно различни като стил мебели за спалня от масивна дървесина. В ресторанта, можете да изживеете на живо различни мебели за трапезария и дневна – маси с пасващи столове, шкафове, бюфети, винени витрини, конзоли. Тук всяка маса е различна. В коридорите ще намерите малки мебели-конзоли и етажерки.

Добре е да се подготвите за срещата ни, като донесете снимки и план на помещението, мостри от вече положени материали напр. подови настилки, текстили.

За допълнителни въпроси можете да се свържете с нас по телефон или имейл.

В рамките на авторската такса имате право да променяте проекта 2 пъти.

Проектиране

Заедно обсъждаме Вашите изисквания по отношение на функцията на бъдещите Ви мебели. За най–добрия избор разполагаме с мостри за различните дървесини и финиши.

Избираме заедно измежду оригиналните ни керамични или метални дръжки или правим индивидуален микс за Вас с различни дръжки.

За да изработим индивидуален проект на мебел по зададени от Вас размери, е необходимо да заплатите по банков път или на място авторска такса, защитаваща нашия креативен труд, в размер от 50 до 150 лв, в зависимост от сложността и изискванията към мебела.

В рамките на три до седем дни изготвяме идеен проект, който получавате лично или по имейл.

Оферта и поръчка

След като изберете вариант, ние Ви изготвяме ценова оферта за изработка, доставка до вход и монтаж.

В офертата са включени и срок на изработка и условия на плащане. След като одобрите офертата, Ви изпращаме потвърждение с посочени банкови детайли.

За стартиране на поръчката е нужно да заплатите 50% аванс.

Доставката и монтажа калкулираме индивидуално в зависимост от разстоянието от Орешак, размера и сложността на поръчката. Ви.

Изработка

Висококвалифициран екип от майстори на дърводелското изкуство, под ръководството на Биляна Милушева и Пламен Петров, работи неуморно за това всяка поръчка да бъде изпълнена в определените срокове и в перфектно качество.

Под перфектно качество разбираме безкомпромисния подбор на дървесината, перфектното отваряне и затваряне на чекмеджета и вратички, безупречен финиш на дори и най-малкия детайл.

За изработката на кухни и вградени гардероби взимаме размери на място-бързо, точно, професионално.

Наш дългогодишен консултант Ви съветва по отношение на избраните разпределения.

Доставка и монтаж

Имаме грижата да доставим Вашите мебели-уникати до входа на сградата, в която живеете, с помощта на наши партньорски транспортни фирми.

За пренасянето на мебелите е нужно да осигурите минимум двама души, които да пренесат мебелите до Вашето жилище.

Нашите монтажници с голямо внимание и старание монтират уникалните произведения, създадени единствено и само за Вас, на правилното за тях място – точно в онова кътче, в което техният чар и излъчване ще изпълнят дома Ви с нов живот, емоция и красота.