Кухните на Каза Арт

Рисувани, състарени, винтидж, етно, провинциални, средиземноморски кухни

Създателите на Каза Арт – интериорната дизайнерка и кулинарен авантюрист Биляна Милушева и художника Пламен Петров се стремят с дизайна на кухните си да отразят емоционалната нагласа и философията на бъдещите собственици.

Мечтаната от вас кухня в 5 стъпки
Кухни от Casa Art

Екстравагантни кухни за артистични личности

Кухня Каризма – арт оазис с гледка към Витоша

Кухня Каризма – бутикова кухня по индивидуален дизайн от масив, с ръчно изработен колаж от дъбови детайли в топли нюанси.

Разгледай проекта Дизайн на кухня

Цветно презареждане в столицата

Със стъклените витрини за чаши внасяме лекота, а с колонна витрина завършваме феерично кухненската композиция. Хладилник SMEG в идентично жълто прекрасно допълва цветната картина.

Разгледай проекта Дизайн на кухня

Дом изпълнен с изкуство

Смело комбинираме топлите тонове на дъбовата дървесина със студенината на железни рафтчета, графитен плот и гръб. Ръчно изработените колажи, обогатени с байцове и арт ефекти, създават индивидуално звучене на кухнята!

Разгледай проекта Дизайн на кухня

Арт дизайн за арт ценители

За авантюристични хора – смели цветове! Използваме топлината и уюта на дъбовото ни дюшеме за контраст на кухнята, която решаваме в нестандартния ментов цвят! Ретро уредите в бяло изпъкват дръзко на фона на кухненските шкафове и същевременно допълват цялостното излъчване на свежест.

Разгледай проекта Дизайн на кухня

Артистични фантазии – колаж от цветни емоции в кухнята и трапезарията

За да постигнем максимална функционалност и необичаен визуален ефект, проектирахме Г-образна кухня с остров. Позволи ни го сравнително голямото пространство с което разполагахме.

Разгледай проекта Дизайн на кухня

Домът на символите

За подова настилка избрахме царицата сред подовите настилки – естественото дъбово дюшеме, натурално омаслено в топъл орехов нюанс. Насладата от тематичното обзавеждане нямаше да бъде пълна без този истински, неподправен, вечен и емоционален елемент-дървеното дюшеме. Усещането да чувствуваш под краката си енергията на истинското дърво е безценно.

Разгледай проекта Дизайн на кухня

Кухня Арт Бохемия с привкус на река

Попадайки на статия за нашите авторски, артистични и предизвикателни мебели, Ангелина се свърза с нас и заедно започнахме да творим нейната най-важна дреха – кухнята!

Разгледай проекта Дизайн на кухня

Артистичност с автентични материали

Нашите кухни се изработват спрямо клиента – спрямо неговите навици, неговите страсти и неговата душевност. Целта ни е да ви помогнем да откриете артиста в себе си и да го освободите. Участвайки в избирането на тапицерии, цветове, плотове и дръжки клиентите научават повече за себе си, а ние влагаме откритото в тяхната мечтана кухня.

Артистичността от наша страна се изразавя и в детайлите – в изработените от художника Пламен Петров вратички, в напасването на цветовете на ръчно правените плочки и занаятчийските дръжки, във влагането на естествените материали.

Нашите кухни се изработват от масивна дървесина. В днешния свят, в който всичко се изработва „бързо и евтино“, усещането да се прибереш в дом, изпълнен с дишащи, истински, дървени мебели е неповторимо. Дървото е жив материал, затова изработваме специално за вас мостри с реални финиши, за да знаете предварително как ще изглежда вашата мечтана кухня.

Занаятчийски Авангард

Небесни пасбища

Трапезен кът и кухня с остров „Градински дарове“

Разгледай проекта Дизайн на кухня

Царството на ОРФЕЙ

Пренесохме свежестта на лятото и в кухнята! Основният цвят е белият, разчупен от няколко акцента в цвят санд и натурален дъб. Тук симетрията е заменена от игриво редуване на отворени и затворени обеми.

Разгледай проекта Дизайн на кухня

Късче Носталгия в Швейцария

Артистичните вратички на кухнята Арт Винтидж са дело на художника Пламен и представляват материал микс от различни материали.

Разгледай проекта Дизайн на кухня

Домът на легендите

Кухнята Орфей е изработена от липа и дъб, играта на цветовете осигурява приятен преход към плочките, имитиращи дървесна структура.

Разгледай проекта Дизайн на кухня

Дом мечта архитектура и интериор за ценители

Кухнята е сърцето на дома. Дизайна на всяка артистичната кухня от Каза Арт Интериор е толкова важен колкото функцията.

Разгледай проекта Дизайн на кухня

Морска лекота

Кухнята на сем. Иванови е проектирана така, че да се впише в интериора, същевременно да осигури максимално удобство и най-вече да устоява на суровите климатични условия на брега на морето.

Разгледай проекта Дизайн на кухня

Изкуството да живееш цветно

Добро утро свят! Цветно начало на деня! Тук семейството стартира своя ден с позитивен заряд и емоции и се връща отново с нетърпение и трепет в своя уникален, пъстър дом!

Разгледай проекта Дизайн на кухня

Емоционален дизайн meets перфектна функция

Всяка една завършена кухня носи своя характерен отпечатък – чрез внимателно подбраните цветове и материали, както и чрез личностните надписи, тя е създадена да отразява характера и душевността на нейния собственик.

В процеса на изработване на една кухня, ние опознаваме своите клиенти. За нас е важно всяка мебел, която изработваме да бъде комфортна и да усвоява умело празните пространства. Затова оглеждаме помещенията на място и преценяваме от какво има нужда вашия дом.

Всеки детайл е изработен с грижа и мисъл за ползвателя. Наш приоритет е клиентът да е доволен не само когато за пръв път погледне своята нова кухня, а и след години ползване.

Всеки клиент е различен, затова изработваме кухни само по индивидуален проект с голяма грижа всяко едно чекмедже да е удобно и функционално. Използваме механизми от свeтовноводещите марки – Blum, Häfele, Hettich.

Носталгични кухни за романтични личости

Кухня с остров

Master chef Janet

Кухня с остров “Bella Casa” пленява с изящните си романтични силуети и перфектната планировка на работния процес.

Разгледай проекта Дизайн на кухня

Селска идилия

Започваме с чаровната ретро кухня в бяло и дървесно. Първото предизвикателство бе да приобщим вече закупения иноксов хладиник към ретро идилията. Със сив плот, обогатен с винтидж ефекти, направихме връзката.

Разгледай проекта Дизайн на кухня

Дом на крилете на щастието

Мивката логично застава под прозореца – чудесно е да можеш да хвърляш по един поглед на децата в градината, докато миеш салатата за обяд, нали?

Разгледай проекта Дизайн на кухня

Бяла приказка с карамелени акценти

Шестметровата кухня разделихме на няколко визуални и функционални кътчета! В зоната за подготовката на продуктите освен мивка, разполагаме миялна и пералня. Зад витрините от красиво флоренско стъкло домакините нареждат чаши и чинии.

Разгледай проекта Дизайн на кухня

Романтичен повик край морето

От трапезния сет се разкрива не само красива гледка към Варненския залив и целия град. Докато похапват вкусна храна, домакините могат да се насладят и на красивата кухня Bella Casa.

Разгледай проекта Дизайн на кухня

Музите на капитана

Посрещат ни маса Дулсинея и пухкаво трапезно канапе Bella Casa – обли форми, пастелни тонове, провансалски щампи в перфектното съчетание.

Разгледай проекта Дизайн на кухня

Интериор за приятели

Кухнята Артемида е в класически стил с ретро излъчване. Финишингът в бяло с леки прожулвания по ръбчетата придава лекота, керамичните дръжки в цветовете на тапицерията на столовете внасят невероятен цветен акцент.

Разгледай проекта Дизайн на кухня

Домът на феите

Интериорът е огледалото на душевността, на мирогледа и на вкусовите предпочитания на един човек. Еднакви къщи, деца на едни и същи родители, но съвсем различни характери, и разбира се съвсем различни интериори. Единният нарекох “Домът на легендите”, а този наричам “Домът на феите”.

Разгледай проекта Дизайн на кухня

Романтика на дунав

Масата за хранене и столовете са естествено визуално и функционално продължение на романтичната кухня.

Разгледай проекта Дизайн на кухня

Домът на светлината

Неусетно влизаме в пространството на кухнята – царството на домакинята! В тази кокетна кухня с остров има всички необходими удобства– миялна машина, кош за отпадъци под мивката, бутилиера до фурната, чекмеджета с различни дълбочини.

Разгледай проекта Дизайн на кухня

Грижовна доставка и прецизен монтаж

Ние сме перфекционисти – затова ръчно се грижим за всяка една фаза на изработка – От първата скица до последната монтирана дръжка. Нашите опитни майстори с над 20 годишен стаж са готови да се справят с всяко предизвикателство и умело да монтират мебелите на перфектното за тях място.

Доставяме до всяка една част на България и Европа и се отнасяме с грижа към монтажа – от свързването на електрическите уреди до поставянето на плочките. Удовлетворението на клиента за нас е приоритет – не пестим време и труд. Затова сме насреща за всякакви въпроси относно вашата кухня – мечта, дори и след монтажа.