Кухните на Каза Арт

Рисувани, състарени, винтидж, етно, провинциални, средиземноморски кухни

Създателите на Каза Арт – интериорната дизайнерка и кулинарен авантюрист Биляна Милушева и художника Пламен Петров се стремят с дизайна на кухните си да отразят емоционалната нагласа и философията на бъдещите собственици.

Мечтаната от вас кухня в 5 стъпки
Кухни от Casa Art

Екстравагантни кухни за артистични личности

Кухня Каризма – арт оазис с гледка към Витоша

Кухня Каризма – бутикова кухня по индивидуален дизайн от масив, с ръчно изработен колаж от дъбови детайли в топли нюанси.

Разгледай проекта

Цветно презареждане в столицата

Със стъклените витрини за чаши внасяме лекота, а с колонна витрина завършваме феерично кухненската композиция. Хладилник SMEG в идентично жълто прекрасно допълва цветната картина.

Разгледай проекта

Дом изпълнен с изкуство

Смело комбинираме топлите тонове на дъбовата дървесина със студенината на железни рафтчета, графитен плот и гръб. Ръчно изработените колажи, обогатени с байцове и арт ефекти, създават индивидуално звучене на кухнята!

Разгледай проекта

Арт дизайн за арт ценители

За авантюристични хора – смели цветове! Използваме топлината и уюта на дъбовото ни дюшеме за контраст на кухнята, която решаваме в нестандартния ментов цвят! Ретро уредите в бяло изпъкват дръзко на фона на кухненските шкафове и същевременно допълват цялостното излъчване на свежест.

Разгледай проекта

Артистични фантазии – колаж от цветни емоции в кухнята и трапезарията

За да постигнем максимална функционалност и необичаен визуален ефект, проектирахме Г-образна кухня с остров. Позволи ни го сравнително голямото пространство с което разполагахме.

Разгледай проекта

Домът на символите

За подова настилка избрахме царицата сред подовите настилки – естественото дъбово дюшеме, натурално омаслено в топъл орехов нюанс. Насладата от тематичното обзавеждане нямаше да бъде пълна без този истински, неподправен, вечен и емоционален елемент-дървеното дюшеме. Усещането да чувствуваш под краката си енергията на истинското дърво е безценно.

Разгледай проекта

Кухня Арт Бохемия с привкус на река

Попадайки на статия за нашите авторски, артистични и предизвикателни мебели, Ангелина се свърза с нас и заедно започнахме да творим нейната най-важна дреха – кухнята!

Разгледай проекта

Артистичност с автентични материали

Нашите кухни се изработват спрямо клиента – спрямо неговите навици, неговите страсти и неговата душевност. Целта ни е да ви помогнем да откриете артиста в себе си и да го освободите. Участвайки в избирането на тапицерии, цветове, плотове и дръжки клиентите научават повече за себе си, а ние влагаме откритото в тяхната мечтана кухня.

Артистичността от наша страна се изразавя и в детайлите – в изработените от художника Пламен Петров вратички, в напасването на цветовете на ръчно правените плочки и занаятчийските дръжки, във влагането на естествените материали.

Нашите кухни се изработват от масивна дървесина. В днешния свят, в който всичко се изработва „бързо и евтино“, усещането да се прибереш в дом, изпълнен с дишащи, истински, дървени мебели е неповторимо. Дървото е жив материал, затова изработваме специално за вас мостри с реални финиши, за да знаете предварително как ще изглежда вашата мечтана кухня.

Занаятчийски Авангард

Небесни пасбища

Трапезен кът и кухня с остров „Градински дарове“

Разгледай проекта

Царството на ОРФЕЙ

Пренесохме свежестта на лятото и в кухнята! Основният цвят е белият, разчупен от няколко акцента в цвят санд и натурален дъб. Тук симетрията е заменена от игриво редуване на отворени и затворени обеми.

Разгледай проекта

Късче Носталгия в Швейцария

Артистичните вратички на кухнята Арт Винтидж са дело на художника Пламен и представляват материал микс от различни материали.

Разгледай проекта

Домът на легендите

Кухнята Орфей е изработена от липа и дъб, играта на цветовете осигурява приятен преход към плочките, имитиращи дървесна структура.

Разгледай проекта

Дом мечта архитектура и интериор за ценители

Кухнята е сърцето на дома. Дизайна на всяка артистичната кухня от Каза Арт Интериор е толкова важен колкото функцията.

Разгледай проекта

Морска лекота

Кухнята на сем. Иванови е проектирана така, че да се впише в интериора, същевременно да осигури максимално удобство и най-вече да устоява на суровите климатични условия на брега на морето.

Разгледай проекта

Изкуството да живееш цветно

Добро утро свят! Цветно начало на деня! Тук семейството стартира своя ден с позитивен заряд и емоции и се връща отново с нетърпение и трепет в своя уникален, пъстър дом!

Разгледай проекта

Емоционален дизайн meets перфектна функция

Всяка една завършена кухня носи своя характерен отпечатък – чрез внимателно подбраните цветове и материали, както и чрез личностните надписи, тя е създадена да отразява характера и душевността на нейния собственик.

В процеса на изработване на една кухня, ние опознаваме своите клиенти. За нас е важно всяка мебел, която изработваме да бъде комфортна и да усвоява умело празните пространства. Затова оглеждаме помещенията на място и преценяваме от какво има нужда вашия дом.

Всеки детайл е изработен с грижа и мисъл за ползвателя. Наш приоритет е клиентът да е доволен не само когато за пръв път погледне своята нова кухня, а и след години ползване.

Всеки клиент е различен, затова изработваме кухни само по индивидуален проект с голяма грижа всяко едно чекмедже да е удобно и функционално. Използваме механизми от свeтовноводещите марки – Blum, Häfele, Hettich.

Носталгични кухни за романтични личости

Кухня с остров

Master chef Janet

Кухня с остров “Bella Casa” пленява с изящните си романтични силуети и перфектната планировка на работния процес.

Разгледай проекта

Селска идилия

Започваме с чаровната ретро кухня в бяло и дървесно. Първото предизвикателство бе да приобщим вече закупения иноксов хладиник към ретро идилията. Със сив плот, обогатен с винтидж ефекти, направихме връзката.

Разгледай проекта

Дом на крилете на щастието

Мивката логично застава под прозореца – чудесно е да можеш да хвърляш по един поглед на децата в градината, докато миеш салатата за обяд, нали?

Разгледай проекта

Бяла приказка с карамелени акценти

Шестметровата кухня разделихме на няколко визуални и функционални кътчета! В зоната за подготовката на продуктите освен мивка, разполагаме миялна и пералня. Зад витрините от красиво флоренско стъкло домакините нареждат чаши и чинии.

Разгледай проекта

Романтичен повик край морето

От трапезния сет се разкрива не само красива гледка към Варненския залив и целия град. Докато похапват вкусна храна, домакините могат да се насладят и на красивата кухня Bella Casa.

Разгледай проекта

Музите на капитана

Посрещат ни маса Дулсинея и пухкаво трапезно канапе Bella Casa – обли форми, пастелни тонове, провансалски щампи в перфектното съчетание.

Разгледай проекта

Интериор за приятели

Кухнята Артемида е в класически стил с ретро излъчване. Финишингът в бяло с леки прожулвания по ръбчетата придава лекота, керамичните дръжки в цветовете на тапицерията на столовете внасят невероятен цветен акцент.

Разгледай проекта

Домът на феите

Интериорът е огледалото на душевността, на мирогледа и на вкусовите предпочитания на един човек. Еднакви къщи, деца на едни и същи родители, но съвсем различни характери, и разбира се съвсем различни интериори. Единният нарекох “Домът на легендите”, а този наричам “Домът на феите”.

Разгледай проекта

Романтика на дунав

Масата за хранене и столовете са естествено визуално и функционално продължение на романтичната кухня.

Разгледай проекта

Домът на светлината

Неусетно влизаме в пространството на кухнята – царството на домакинята! В тази кокетна кухня с остров има всички необходими удобства– миялна машина, кош за отпадъци под мивката, бутилиера до фурната, чекмеджета с различни дълбочини.

Разгледай проекта

Грижовна доставка и прецизен монтаж

Ние сме перфекционисти – затова ръчно се грижим за всяка една фаза на изработка – От първата скица до последната монтирана дръжка. Нашите опитни майстори с над 20 годишен стаж са готови да се справят с всяко предизвикателство и умело да монтират мебелите на перфектното за тях място.

Доставяме до всяка една част на България и Европа и се отнасяме с грижа към монтажа – от свързването на електрическите уреди до поставянето на плочките. Удовлетворението на клиента за нас е приоритет – не пестим време и труд. Затова сме насреща за всякакви въпроси относно вашата кухня – мечта, дори и след монтажа.